amirreza1373000

مشکل در ویرایش صفحه

2 پست در این موضوع

سلام

من اولین بار هست که می خوام جوملا استفاده کنم و هیچی بلد نیستم

بنده نصبی رو نصب کردم اما نمی تونم صفحه اصلی رو ویرایش کنم.حالا هنوز به سایر صفحات نرسیدم تا ببینم چقدر مشکل دارم.

الان سایت آماده هست اما داخلش پیشفض زیاد داره.

خانه

دارم امتحان میکنم که اگر بلد شدم رو هاست اصلیم نصب کنم.من مثلا در قسمت اخبار مطلبی که بود رو ویرایش کردم تا جایگذین شه اما وقتی دوباره رفتم صفحه اصلی دیدم باز همون مطلب قبلی هست.

اخبار جديد

این یک بازی از سوی فیفا است

برای حفظ اقتدار قوانین کشور نباید تسلیم نظر فیفا شویم

اما وقتی رو لینکش کلیک می کنیم مطلب من میاد.در صورتی که در صفحه اصلی عنوانش همون مطلب پیش فرض قالبه!

همین طور این قسمت ها رو چطوری می تونم ویرایش کنم؟

ويدئو هاي اصلي

خبر مهم

سايد بار منو

استديو ويدئو

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ابتدا به خوبی کل مطالب آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال رو مطالعه کنید تا کار با جوملا رو یاد بگیرید . بعد از این کار سوالی بود مطرح کنید . در حال حاضر با سطح معلومات شما ، پاسخ به سوالات ، نتیجه ای نخواهد داشت . چون سوالات شما از نظر ساختاری هم مشکل داره ، یعنی مربوط به قالب خاصی میشه . کمی جلو تر بیاید منظور جمله من رو متوجه میشید .

کمی تلاش و صرف وقت ، اینجا ، در کنار سایر دوستان و مدیران انجمن مشکلات رو حل خواهیم کرد . بسم ا...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری