mahdi01

نصب دوباره جوملا

7 پست در این موضوع

سلام وخسته نیاشید

من روی جوملا 1.5 کار میکردم اما با آمدن جوملا 2.5.4 تصمیم گرفتم با این جوملا کار کنم اما وقتی جوملا 1.5 پاک کردم وجوملای جدید 2.5.4 را خواستم نصب کنم نصب نشد ودر همون مرحله انتخاب زبان گیر کرد وهیچ ارورری هم نداد

من xamp1.7.3 رو پاک کردم .یکبار دیگه نصب کردم اما این بار نه جوملا 1.5 نصب شد ونه جوملا 2.5.4 با مشاوره دوستان انجمن سرور های دیگه ازجمله wamp serverوورژن های دیگه از xampرو هم امتحان کردم اما بازهم نه جوملا 1.5 نصب شد ونه جوملا 2.5.4

لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه آیا اگر ویندوز رو عوض کنم این مشکل برطرف میشه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مشکل احتمالا از مرورگر هست .. فکر نمیکنم ارتباطی با ویندوز داشته باشه .. نسخه مرورگر رو ارتقا بدید .. ترجیحا از firefox استفاده کنید

xampp هم فقط نسخه 1.7.3 رو نصب کنید

ارسال شده در (ویرایش شده)

ورژن firefox رو از 6.0 به 11.0 ارتقا دادم ولی این باردر قسمت تنظیمات دیتا بیس گیر کرده وهیچ اروری نمیده

ویرایش شده در توسط mahdi01

ایا مطمئن هستید که دارید از زمپ 1.7.3 استفاده می کنید . نسخه های دیگر این برنامه ناسازگار هستند .

موفق پایدار

مرسی از راهنماییاتون ولی مشکل من هنوز با جوملا 2.5.4 حل نشده یکی یه راه حل بده لطفا

ورژن firefox رو از 6.0 به 11.0 ارتقا دادم ولی این باردر قسمت تنظیمات دیتا بیس گیر کرده وهیچ اروری نمیده

phpmydmin رو اجرا کنید و یک دیتابیس بسازید

در مرحله دیتابیس نام اون دیتابیس رو وارد کنید مشکل رفع میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری