8 پست در این موضوع

سلام خسته نباشید دوستان عزیز. من سایتم امروز غروب قطغ شده. ساعت 7 شب وصل بود. 1ساعت بعد آدرس سایت رو که میزنم صفحه سفید میاد. با پشتیبانی دامین صحبت کردم گفت دامین فعال هست و ریزآلود داره و مشکل از هاسته. پشتیبانی هاست گغت هاست مشکل نداره. فایل هارو بررسی کن.

من چیکار باید کنم؟؟ از این مسائل زیاد سر در نمیارم :auau: آدرس سایتم : http://www.ashaneh.com هست. توروخدا راهنماییم کنید برطرف شه مشکلم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

وارد مدیریت سایت میتونم بشم. تنها مشکلم اینه که آدرس سایت رو که میزنم. صفحه سفید میشه و قطعه. لینک محصولاتم رو هم میزنم. صفحه سایت نصفه نیمه میاد و متنی هم نشون نمیده کلا. چیکار باید کنم؟؟؟ :33::33::33:

درود

مدیریت تون بالا میاد http://www.ashaneh.com/administrator/

بدون هیچ کار یا تغییری این اتفاق افتاده ؟

از تب سرور گزارش خطا رو روی حداکثر قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید

من اصلا کاری انجام ندادم ولی یهو این مشکل شد. بله وارد میتونم بشم. eror reporting رو روی development گذاشتم چیزی نشد ولی باز هم

تنها کاری که امروز کردم این بود که یه تبلیغ لینکی برای یکی از محصولاتم از سایت نایت اسکین خریدم. که روزهای قبل برای محصولات دیگر هم خریده بودم ولی مشکلی نبود. همین. الان مشکل کجاست؟

گزارش خطا رو طیق گفته شما روی دولوپمنت گذاشتم ولی درست نشد چیزی. الان باید چیکار کنم؟؟ مشکلش چیه؟ ممنون دوست عزیز

درود

الان که درسته

بالا اومد . کش مرور گرتون رو خالی کنید از دوباره تست کنید

من با c cleaner کس رو پاک کردم ولی سایتم هنوزم بالا نمیاد :auau::auau::33::33:

attachment.php?attachmentid=8842&stc=1

همچین چیزی رو هم الان توی مدیریتم پیدا کردم. مشکل چیه؟

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

[ATTACH=CONFIG]8842[/ATTACH]

همچین چیزی رو هم الان توی مدیریتم پیدا کردم. مشکل چیه؟

برای رفع خطای دیتابیس بروی دکمه فیکس در همین صفحه کلیک کنید .

اما مشکل شما دیتابیس نیست با مدیر سرور تماس بگیرید گزارش خطا را بروی سرور فعال کنند .

تا خطای سایت نمایش داده شود

برای رفع خطای دیتابیس بروی دکمه فیکس در همین صفحه کلیک کنید .

اما مشکل شما دیتابیس نیست با مدیر سرور تماس بگیرید گزارش خطا را بروی سرور فعال کنند .

تا خطای سایت نمایش داده شود

[ATTACH=CONFIG]8846[/ATTACH]

گزینه گزارش خطا رو روی دولوپمنت گذاشتم. مشکل از کجاست؟؟

فقط در تاپیک خودتون پیگیر باشید و از ارسال مکرر اسپم خودداری کرده و قوانین انجمن را رعایت کنید . پست های اسپم حدف شد .

پاسخ در پست قبل به شما داده شده که به مدیر هاست درخواست بدید گزارش خطا رو فعال کنند .

فقط در تاپیک خودتون پیگیر باشید و از ارسال مکرر اسپم خودداری کرده و قوانین انجمن را رعایت کنید . پست های اسپم حدف شد .

پاسخ در پست قبل به شما داده شده که به مدیر هاست درخواست بدید گزارش خطا رو فعال کنند .

ممنون. چشم قوانین رو نمیدونستم. درست شد خدارو شکر.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری