ahora

درخواست راهنمایی

1 پست در این موضوع

بنده یه سایت دارم ره میندازم که دو زبانه هست. از اونجا که روزای اول خیلی دو زبانه کردن سایت اذیتم کرد تصمیم گرفتم دو تا ساب دامین بسازم یکی برای نصب نسخه ی پارسی جوملا و دیگری نسخه انگلیسی. دو تا ساب دامین به نام persian و english . خب تا حالا که بجز دو دسته شدن کاربران مشکل خاصی وجود نداره. اما حالا میخوام گالری عکس و ویدئو و موزیک راه بندازم. نمیخوام بیخودی هم فضای وبم رو اشغال کنم هم کار دوباره انجام بدم. اگر بخوام از افزونه اضافه کنم اینطور که معلومه باید روی هر دوی اونها بصورت جداگانه افزونه نصب کنم. نظر خودم این هست که چندتا ساب دامین دیگه بسازم مثلا به نام pictures ، video ، music و توی این ساب دامین ها اسکریپتهای مخصوص خودشون رو نصب کنم و از هر دو سیستم جوملای پارسی و انگلیسی بهشون لینک بدم. خواستم یه مشاوره بگیرم ببینم راه دیگه ای شما به نظرتون میرسه؟ این راه خوبه و شما تاییدش میکنید؟

از همراهی و کمکتون سپاس بیکران.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری