shayanie2005

فووتر و html

6 پست در این موضوع

با سلام

من از راهنمایی دوستان استفاده کردم ولی هنوز فووتر حذف نمیشه.

اساسا فایل html اصلی رو هم نمیدوتم کجاست تا در ادیتور ادیت کنم.هر چی میگردم نیست.خیلی وقتم رو گرفته کسی هست الان کمکم کنه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

لینک سایت رو بذارید یا اسم قالبی که استفاده میکنید

در قالب های مختلف، کپی رایت جاهای مختلفی قرار میگیره .

بعضی از قالب ها یا افزونه ها هم هستن اگه کپی رایت رو بردارید اون قالب یا افزونه دچار اشکال میشوند

ولی شاید اون فوتر شما در فایلی به نام footer.php موجود باشد

دوست عزیز بهتره لینک بدین یا اسم قالب رو بگین تا راهنمایی بشه تو جوملا کم اتفاق می افته که footer.php برا قالب بسازن ولی بیشتر اوقات اگه فریم ورک داشته باشه قالب ، فوتر از قسمت تنظیمات قالب عوض میشه مثله قالب های راکت تمز ، حالا شما اسم قالب رو بگین تا بررسی کنیم

دوست عزیز بهتره لینک بدین یا اسم قالب رو بگین تا راهنمایی بشه تو جوملا کم اتفاق می افته که footer.php برا قالب بسازن ولی بیشتر اوقات اگه فریم ورک داشته باشه قالب ، فوتر از قسمت تنظیمات قالب عوض میشه مثله قالب های راکت تمز ، حالا شما اسم قالب رو بگین تا بررسی کنیم

ممنونم از لطف شما

در اثر خستگی زیاد نمیتونستم پیداش کنم.

البته حقیقتا تازه کار هستم.

کاملا درست میفرمایید در footer.php وجود داشت.فقط من نمیدونم چه طوری از خود جوملا قابل ادیت هست و به ادیتور های دیگری مثل dreamweaver مراجعه نکنم

با تشکر

سلام دوست عزیز

برای ویرایش فوتر راه های مختلفی هست :

1: ویرایش ماژول فوتر

2 : ویرایش index.php تمپلیت

3 : ویرایش فایل های تمپلیت (بسته به تمپلیت انتخابی)

همونطور که آقای پور سعید گفتند باید لینک سایتتون رو بدید تا دوستان بتونن راهنماییتون کنن

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری