imaniy

قرار دادن بنر با فرمت فلش در سایت

8 پست در این موضوع

سلام من برای سایت خود یک بنر درست کردم ولی نمیدونم چه طوری اون را در سایت قرار بدم اگه دوستان راهنمایی کنین ممنون میشم؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کد زیر رو در یک ماژول html سفارشی قرار بدید:

<embed src="http://mydomain.com/images/ads1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60"></embed>

بجای mydomain.com ادرس سایت خودتون رو بزارید و مسیر فایل ads1.swf با توجه به مسیری باشه فایلتون رو آپلود کردید

یعنی چی در یک ماژول سفارشی لطفا بیشتر توضیح دهید و بگویید منظور از این که این کد را در قالب خود قرار دهید اون فایل قالب که باید ویرایش بشه کجاست و چه نام دارد؟

ماژول html سفارشی یکی از ماژولهای پیشفرض جوملاست

به مدیریت ماژولها برید و یک ماژول جدید ایجاد کنید و نوع اون رو html سفارشی قرار بدید

در این ماژول ویرایشگر وجود داره

در ویرایشگر یک آیکون html هست

روش کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشه این کد رو قرار بدید

فقط در این کد دقت کنید مسیر فایل فلش رو اصلاح کنید و بعد قرار بدید

در نهایت ماژول را در موقعیت مناسب در قالب قرار بدید

خیلی ممنون از پیگیری من دوتا سایت دارم که اصلی کامله و از جوملا استفاده کردم ولی رو سایت دومی وردپرس نصب هست و اگه تو وردپرس نمیدونید باید چه کار کرد به سوال دومی من در بالا جواب بدهید؟ممممممممممممنون

ميخوايد تو مطلب فايل فلش بذاريد ؟ يا تو ماژول ؟ براي اين به نظرم يه اديتور نصب كنيد كه خود اديتور اضافه كردن فايل فلش رو داره ....

مثل اين اديتور و ايدتور هاي زيادي هم هستن

http://joomlaforum.ir/showthread.php/122-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-JCE_2.0.15_Plugins_Oct2011_RETAIL?

مثل این که متوجه نشدین دوست عزیز من از وردپرس استفاده میکنم.

ماژول html سفارشی یکی از ماژولهای پیشفرض جوملاست

به مدیریت ماژولها برید و یک ماژول جدید ایجاد کنید و نوع اون رو html سفارشی قرار بدید

در این ماژول ویرایشگر وجود داره

در ویرایشگر یک آیکون html هست

روش کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشه این کد رو قرار بدید

فقط در این کد دقت کنید مسیر فایل فلش رو اصلاح کنید و بعد قرار بدید

در نهایت ماژول را در موقعیت مناسب در قالب قرار بدید

وقتی کد رو بعد از اصلاح وارد می کنم و update رو می زنم اعمال نمیشه و وقتی دوباره دکمه html رو می زنم می بینم کد پاک شده. چرا اینطوریه ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری