ارسال شده در شهریور 94 گروه تلگرام انجمن جوملای ایران افتتاح شد.هم اینک میتوانید با پیوستن در این گروه وارد جمع دوستانه ی گروه تلگرام انجمن جوملای ایران شوید و اوقات فراغت خود را با مباحث تفریحی ، نکته ها و سخنان ارزشمند و بحث و تبادل نظرات سازنده پر کنید. دسترسی ها به گروه تلگرام انجمن جوملای ایران: @joomlaforum telegram.me/joomlaforum 09214074256 لینک مستقیم برای دعوت به گروه: Telegram: Join Group Chat Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 با سپاس از شما برای این گروه بسیار سودمند اما متاسفانه ظرفیت این گروه پر شده و نمیشه عضو شد. راه حلی مد نظر دارید؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 سلام اگر دوستان مایل باشن یک گروه دیگه برای بقیه دوستان ساخته بشه که دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 گروه دم ساخته شده تمایل داشتید به همون شماره تو تاپیک درخواست بدید لینک عضویت ارسال میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 با سلام لطفا لینک عضویت برای من ارسال کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 گروه دم ساخته شده تمایل داشتید به همون شماره تو تاپیک درخواست بدید لینک عضویت ارسال میشه مهندس جان به نظرم یا گروه 2 رو بزنید تا همه بتونن استفاده کنن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 من میخوام عضو بشم منم دعوت کنین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 من میخوام عضو بشم منم دعوت کنین ُسلام و عرض ادب با شماره ای که در پست اول هست در ارتباط باشید 09214074256 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 94 کانال رسمی انجمن جوملای ایران نیز افتتاح شد لینک عضویت در کانال Telegram: Contact @joomlairan Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 قالب tx_zenith_ii رو روی لوکال نصب کردم بعد به هاست منتقل کردم اما وقتی administrator رو میزنم پیغام «قالب "isis" را نمی تواند پیدا کند.» میاد چکارش کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 قالب tx_zenith_ii رو روی لوکال نصب کردم بعد به هاست منتقل کردم اما وقتی administrator رو میزنم پیغام «قالب "isis" را نمی تواند پیدا کند.» میاد چکارش کنم دوشت گرامی ضمن خوش آمد به جوملا فروم این تاپیک ارتباطی به سوال شما نداره برای مشکل خودتون یه تاپیک جدید ایجاد و اونجا مطرح کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 94 منم میخوام برم تو گروه جوملا فروم منم توی گروه جوملایی تون ادد کنید ممنون [dasdas] Share this post Link to post Share on other sites