saeedtkh

چگونه مشتربان بزرگ را جذب کنیم؟(نظر شما چیست؟)

17 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان عزیزم

من قراره با یک موسسه خاص در رابطه با طراحی وب سایت صحبت کنم! وب سایتی که الان دارن از هر لحاظی که بررسی بشه در نوع خودش افتضاح هست.

مشکل این هست که مدیر موسسه اعتقاد داره سیستم سایت خوب هست.

من میخواهم متقاعدش کنم این سایت به دردشون نمیخوره و ...

هزینه ای که برای این بنده خدا برآورد کردیم چیزی در حدود 8-9 میلیون تومان هست که دلیل داره و همینجوری مثل اکثر دوستان روی هوا قیمت نگرفتم!!!

حالا می خوام دوستان تجارب خودشونو بگن که چجوری با مشتری راه میان و مشتری برای همچین قیمتی اماده می کنن! اینو بگم این رقم برای اون موسسه مثل پول خورد می مونه...

چجوری توی اولین دیدار تاثیر مثبتی باید گذاشت؟

فکر می کنم این تاپیک برای تازه کار ها مفید باشه و یا برای افرادی مثل من...

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

اول باید اطلاعات تون بالا باشه

کم کم 1000 تا افزونه را باید برای کار های مختلف بشناسید

یک موقع اگر گفت می خواهم متصل به بانک کنم .اگر بلد نیستید ول نکنید ( وبرید یاد بگیرید)

و از این جور مثال ها( هر چند که من فکر می کنم برای طراحی سایت جوملا.ارج 9 تومن گرفته نشده است

مثلا می توانید برای طراحی افزونه از استاد طالبی هم کمک بگیرید

ولی چه سایت می خواهید بزنید 9 ملیون تومان؟ می دونید وقتی دارید 9 تومن می گیرید باید اندازه 100 ها سال پشتیبانی بدید؟ و شبانه روز در خدمت شان باشید؟

ویرایش شده در توسط hamidnpc

اول باید اصلاعات تون بالا باشه

کم کم 1000 تا افزونه را باید برای کار های مختلف بشناسید

یک موقع اگر گفت می خواهم متصل به بانک کنم .اگر بلد نیستید ول نکنید ( وبرید یاد بگیرید)

مثلا می توانید برای طراحی افزونه از استاد طالبی هم کمک بگیرید

ولی چه سایت می خواهید بزنید 9 ملیون تومان؟ می دونید وقتی دارید 9 تومن می گیرید باید اندازه 100 ها سال پشتیبانی بدید؟ و شبانه روز در خدمت شان باشید؟

دوست عزیز اولا تشکر میکنم که جواب دادید.

من 4 ساله به صورت تخصصی دارم طراحی وب می کنم و نمیدونم شاید دوستانی که جومفا بودن منو بشناسند. مهم نیست.

قیمت بالایی که عرض کردم به این دلیل هست که این موسسه زیر مجموعه داره و برای هر زیر مجموعه یک وب سایت نیاز داره که کلا 8 تا سایت میشه که اگر حساب کنیم امکاناتی که نیاز هست تا پیاده سازی بشه میبینیم که قیمت معقولانه ای هست.

من بحثم سر این هست که چجوری صحبت کنم؟ من در زمینه اطلاعات و دانش وب نویسی و برنامه نویسی مشکل خاصی ندارم وخوشبختانه از این نظر خیالم راحت هست.

من میخواهم ببینم دوستان دیگه برای گرفتن پروژه اگر حضوری میرن چه کار می کنن و راه حل خودشون برای جذب مشتری چی هست؟

ممنون

اهان من شما را نمی شناسم .عذر خواهی می کنم

من در حدی نیستم که بخوام نظر بدم

ویرایش شده در توسط hamidnpc

باید طبق اصول مذاکره قدم بردارید و با علم به این اصول اقدام کنید چرا که کوچکترین اشتباهی در نحوه گفتار و رفتار شما در به نتیجه رسیدن قرارداد شما تاثیر گذار خواهد بود ...

اینکه دانش فنی و علمی بالایی دارید مزیت خوبی است ولی دقت کنید که بین یک فروشنده خوب و یک متخصص خوب تفاوت وجود داره .. فروشنده خوب الزاما متخصص خوبی نیست ولی شما متخصص خوبی هستی و اگر میخای قراردادت نتیجه بخش باشه باید فروشنده خوبی بشی!!

بحث فروش و مذاکره در چند خط خلاصه نمیشه که خدمت شما بخام توضیح بدم تا نتیجه طلایی بگیرید ولی چند نکته کوچیک رو میگم:

- نحوه گفتار ، رفتار و پوشش شما باید طبق قوانین همان سازمان باشه

- نیازهای سازمان رو خوب تجزیه تحلیل کنید و طبق همون راهکار هم داشته باشید که روز مذاکره این موارد به شما کمک زیادی میکنه

- روز مذاکره شنونده خوبی باشید

- احساس نیاز برای اونها ایجاد کنید

- با ذکر چند قابلیت اساسی از خودتون و تیمتون اعتماد سازی کنید

- حتما دمو اولیه ببرید که یک پیشنمایش ببیند چرا که عقل مردم به ....!!

باید طبق اصول مذاکره قدم بردارید و با علم به این اصول اقدام کنید چرا که کوچکترین اشتباهی در نحوه گفتار و رفتار شما در به نتیجه رسیدن قرارداد شما تاثیر گذار خواهد بود ...

اینکه دانش فنی و علمی بالایی دارید مزیت خوبی است ولی دقت کنید که بین یک فروشنده خوب و یک متخصص خوب تفاوت وجود داره .. فروشنده خوب الزاما متخصص خوبی نیست ولی شما متخصص خوبی هستی و اگر میخای قراردادت نتیجه بخش باشه باید فروشنده خوبی بشی!!

بحث فروش و مذاکره در چند خط خلاصه نمیشه که خدمت شما بخام توضیح بدم تا نتیجه طلایی بگیرید ولی چند نکته کوچیک رو میگم:

- نحوه گفتار ، رفتار و پوشش شما باید طبق قوانین همان سازمان باشه

- نیازهای سازمان رو خوب تجزیه تحلیل کنید و طبق همون راهکار هم داشته باشید که روز مذاکره این موارد به شما کمک زیادی میکنه

- روز مذاکره شنونده خوبی باشید

- احساس نیاز برای اونها ایجاد کنید

- با ذکر چند قابلیت اساسی از خودتون و تیمتون اعتماد سازی کنید

- حتما دمو اولیه ببرید که یک پیشنمایش ببیند چرا که عقل مردم به ....!!

ممنون بابت توضیحات خلاصه و مفیدتون.

چجوری باید این رقم بهشون بگم؟ باید چجوری قیمت دهی کنم؟ اصلا نیاز هست توی دیدار اول قیمت بدم؟

من فروشنده به نسبت خوبی هستم چون کارم مدیریت فروش شرکت هست اما مسئله همینجاست که هزینه این کار واقعا زیاده و من تا الان کار به این گرونی انجام ندادم ولی تخصص و قابلیت انجام کار با کیفیت بسیار بالا دارم.

ممنون میشم منو بیشتر در این مورد راهنمایی کنید...

در ارائه قیمت عجله نکنید بیشتر روی ذهن مخاطب کار کنید تا به نوعی خودشون قیمت هدف رو بین صحبت هاشون بگن به شما .. از صحبتها با روانشناسی مخاطب میشه تخمین زد چه قیمتی مد نظر سازمان هست .. در اخر جلسه قیمت رو بدید و بعد از ارائه قیمت سعی کنید در کمترین زمان جلسه رو تموم کنید یعنی بین زمان ارائه قیمت و زمان پایان جلسه شما 15 دقیقه بشه پس ابتدای کار قیمتی ندید

ممنون بابت توضیحات خلاصه و مفیدتون.

چجوری باید این رقم بهشون بگم؟ باید چجوری قیمت دهی کنم؟ اصلا نیاز هست توی دیدار اول قیمت بدم؟

من فروشنده به نسبت خوبی هستم چون کارم مدیریت فروش شرکت هست اما مسئله همینجاست که هزینه این کار واقعا زیاده و من تا الان کار به این گرونی انجام ندادم ولی تخصص و قابلیت انجام کار با کیفیت بسیار بالا دارم.

ممنون میشم منو بیشتر در این مورد راهنمایی کنید...

ببینید مستندات واقعی با گفتاری فرق داره . اگر شما تا صبح هم به طرف توضیح بدی .به دلیل نداشتن دانش کافی درک نمیکنه . اما اگر یک یا چند دمو مختلف ایجاد کنید.(مهم نیست دمو ها کار کنند فقط کافی هست یک دمو شیک باشند ) . و این دمو ها از ظاهر بسیار شیکی برخوردار باشند . قطعا طرف را شل میکنه. یکی از اصول حرفه ایی جذب مشتری روانشانسی رنگ ها هست . شما باید با قوانین و رواشناسی رنگ اشنایی داشته باشید . که از چه رنگ هایی استفاده کنید برای دمو که طرف جذب و شیفته کار شما بشه.کافی یکی 2 تا ایده خیلی معمولی توی دمو قرار بدی که نشان از برتری اون شرکت نسبت به رقبا هست . طرف فکر میکنه شما شاخ قول را شکستی .

و اینکه شما نباید کل نیازهای مورد نیاز را یکجا به طرف قیمت بدید . لازم هست که یکسری از نیازهای کلیدی را پس از تحویل پروژه و در حین کار قیمت گذاری کنید .شما باید اطلاعات اولیه را از شخص بگیری . و از خودش بپرسی . و یکسری اطلاعات اصلی . کلیدی را که طرف نمیتونه برای شما باز کنه و شرح بده را با زیرکی بفهمی . و همون را در حین کار به طرف قیمت بدی .

اگر فاکتور یکجا قبل از سفارش و ریز قیمت بدی مطمئن باش سریع قیمت رو با کمی جستجو در میارند . من یه مدت با شرکت های تهرانی که پول های میلیاردی جابجا میکردند .کار کردم .همشون پولدار بودن اطلاعات کافی نداشتند . اما با کمی جستجو ریز قیمت را راحت درمیارند .کافی طرف به پسرش یا یکی از اقوامش بگه قیمت یه سایت چند . یه جستجو میزنه تو نت میبینه نوشته با 100 تومان با این امکانات طرف هم فکر میکنه داری دروغ میگی .

اگر دمو مناسب بدی . مطمئنا باش 80 درصد ذهن این اقا را اماده کردی .

راستی باید به طرف بگی که پشتیبانی 100 درصد و 24 ساعته میدی . چون وقتی بفهمه خود طراح 24 ساعت مراقب هست . خیالش راحت است . البته این فقط یه حرف هست . وگرنه کاری که تمیز باشه خیلی کم نیاز به پشتیبانی داره . و وقت زیادی نمیگیره .

موفق پایدار

ببینید مستندات واقعی با گفتاری فرق داره . اگر شما تا صبح هم به طرف توضیح بدی .به دلیل نداشتن دانش کافی درک نمیکنه . اما اگر یک یا چند دمو مختلف ایجاد کنید.(مهم نیست دمو ها کار کنند فقط کافی هست یک دمو شیک باشند ) . و این دمو ها از ظاهر بسیار شیکی برخوردار باشند . قطعا طرف را شل میکنه. یکی از اصول حرفه ایی جذب مشتری روانشانسی رنگ ها هست . شما باید با قوانین و رواشناسی رنگ اشنایی داشته باشید . که از چه رنگ هایی استفاده کنید برای دمو که طرف جذب و شیفته کار شما بشه.کافی یکی 2 تا ایده خیلی معمولی توی دمو قرار بدی که نشان از برتری اون شرکت نسبت به رقبا هست . طرف فکر میکنه شما شاخ قول را شکستی .

و اینکه شما نباید کل نیازهای مورد نیاز را یکجا به طرف قیمت بدید . لازم هست که یکسری از نیازهای کلیدی را پس از تحویل پروژه و در حین کار قیمت گذاری کنید .شما باید اطلاعات اولیه را از شخص بگیری . و از خودش بپرسی . و یکسری اطلاعات اصلی . کلیدی را که طرف نمیتونه برای شما باز کنه و شرح بده را با زیرکی بفهمی . و همون را در حین کار به طرف قیمت بدی .

اگر فاکتور یکجا قبل از سفارش و ریز قیمت بدی مطمئن باش سریع قیمت رو با کمی جستجو در میارند . من یه مدت با شرکت های تهرانی که پول های میلیاردی جابجا میکردند .کار کردم .همشون پولدار بودن اطلاعات کافی نداشتند . اما با کمی جستجو ریز قیمت را راحت درمیارند .کافی طرف به پسرش یا یکی از اقوامش بگه قیمت یه سایت چند . یه جستجو میزنه تو نت میبینه نوشته با 100 تومان با این امکانات طرف هم فکر میکنه داری دروغ میگی .

اگر دمو مناسب بدی . مطمئنا باش 80 درصد ذهن این اقا را اماده کردی .

راستی باید به طرف بگی که پشتیبانی 100 درصد و 24 ساعته میدی . چون وقتی بفهمه خود طراح 24 ساعت مراقب هست . خیالش راحت است . البته این فقط یه حرف هست . وگرنه کاری که تمیز باشه خیلی کم نیاز به پشتیبانی داره . و وقت زیادی نمیگیره .

موفق پایدار

ممنون بابت توضیحات بسیار عالیتون

مشکلی که هست من دمو مناسب برای موضوع سایت آن ها ندارم!! در اینصورت باید چه کنم؟

دمو با لپتاپ شرکت نشون بدم؟ متاسفانه موضوع طراحی وب سایت با موضوع فعالیت آن ها برای اولین بار هست که قراره انجام بدیم.

مسئولیت این کار بر عهده من گذاشته شده و به همین دلیل گفتم اول از اساتید بزرگوارم تقاضا کنم راهنمایی کنند...

ممنون

دوست عزیز همون طور که مهندس طالبی و دلجو عریز گفتند ، روشهای جالبی برای جذب مشتری هستند

برای تکمیل صحبت های این دوستان باید بگم که باید با ادبیات خود مشتری باهاش صحبت و برخورد داشته باشی

برای من خیلی تاثیر داشته

برای گرفتن پول هم کم کم بگیری یا اینکه پروژه رو فاز بندی کنی و سر هر فاز مبلغ درخواستی رو بگیری برای سایتهایی با

قیمت های زیاد جواب داده ، مشتری هم خیالش راحتره

برای دمو هم می تونی از بسته های نصبی موجود استفاده کنی که فقط کافیه یه مقدار اصلاح بشن

یا اینکه از قالب ها عکس بگیری و تحت عنوان یک آلبوم با پاور پوینت بهشون نشون بدی

ممنون بابت توضیحات بسیار عالیتون

مشکلی که هست من دمو مناسب برای موضوع سایت آن ها ندارم!! در اینصورت باید چه کنم؟

دمو با لپتاپ شرکت نشون بدم؟ متاسفانه موضوع طراحی وب سایت با موضوع فعالیت آن ها برای اولین بار هست که قراره انجام بدیم.

مسئولیت این کار بر عهده من گذاشته شده و به همین دلیل گفتم اول از اساتید بزرگوارم تقاضا کنم راهنمایی کنند...

ممنون

ببینید مهم نیست که در موضوع فعالیت شما کسی این کار را میکنه یا نه . شما یک قالب باید پیدا کنی که موقعیت های بسیار خوبی داشته باشه .

دقت کن موقعیت خوب داشته باشه . یعنی به ظاهر توجه نکن . ظاهر را میشه شیک کرد . مهم موقعیت های عالی و مناسب هست .

نیاز نیست حتما بری سایت های مشابه با موضوع خودتون را بگردی . باید همه جور وب سایتی را ببینی . ممکنه شما 5 تا سایت با موضوعات مختلف پیدا کنی . که ترکیب رنگ این 5 تا سایت میشه یک رنگ فوق العاده در سایت شما .

ممکنه شما مثلا بری سایت های تفریحی و ببینی طرف یک ایده جالب درون سایتش قرار داده و اون ایده بدرد شما هم میخوره . شما برای زدن کار حرفه ایی و بزرگ باید خیلی انالیز انجام بدی . چون تعهد داری. در قبال پول زیاد کار عالی به نمایش بزاری .

به سایت جشنواره وب ایران برو و سایت ها با موضوعات مختلف را باز کن و شروع به گشتن درون سایت ها بکن . و ببین این سایت ها چه ایده هایی گذاشتند . و سعی کن الگو برداری کنی . مطمئن هستم بالای 100 تا ایده به ذهنت میرسه . که بدرد بخور هست .

و موقع ایده برداشتن به این فکر نکن که جوملا این امکان را داره یا نه . مهم نیست چون اگر باشه میگری یا میخری . یا مینویسی .

به سایت های خارجی برو و از ایدهای اونا استفاده کن . اگر سایتی که می خوای بزنی شبیه سایت شرکتی هست . برو سایت های شرکتی را جداگانه بررسی کن . اگر سازمانی هست برو سایت های سازمانی را جداگانه بررسی کن .

یه چرخ تو نمونه سایت های فروشگاهی بزن . ببینید چه نکته ایی از رنگ این سایت ها بدستتون میاد . در 90 درصد سایت های فروشگاهی حرفه ایی و نیمه حرفه ایی از رنگ تیره و رنگ های خیلی پرنگ مثل قرمز پرنگ بنفش ، سبز پرنگ و ... استفاده نمیشه . رنگ های اصلی سایت از بین کد #cccccc به سمت #ffffff استفاده شده هست . مانند: #e5e5e5 یا #f8f8f8 یا ... استفاده میشه . معمولا بین این کد رنگ انتخاب رنگ اصلی می کنند .

برای زدن یک قالب مناسب نیاز هست که انالیز زیادی انجام بشه .

موفق پایدار

موضوع سایت شما چیه بگید شاید ایدهای خوب و قالب های مناسب بهتون معرفی کنم .

البته اگر موضوع سایت شما جدید هست . و فکر میکنید که خودش یک ایده میتونه باشه . و ممکنه دیگر رقبا از این موضوع شما فورآ استفاده کنند . اعلام نکنید .

موفق پایدار

سلام دوست عزیز

البته اساتید تمام نکات مهم رو گفتند فقط من هم چند نکته به ذهنم رسید که گفتم با شما در میان بذارم:

مهمترین نکته اینه که دقیقا به نیاز مشتری واقف باشید و تا جایی که می تونید در مورد کار و حرفه مشتری اطلاعات جمع کنید جوری که نیازهایی از مشتری را براش مطرح کنید که حتی خودش هم خیلی بهش واقف نیست یعنی بهش نشون بدید که با راه اندازی این وب سایت نه تنها تمام نیازهاش به نحو احسنت برطرف می شه بلکه داره به امکانات جدیدی هم با کاربری های جدید دست می یابه.

موضوع سایت شما چیه بگید شاید ایدهای خوب و قالب های مناسب بهتون معرفی کنم .

ممنون بابت همه نظرات دوستان.

موضوع سایت موسسه آموزشی هست که مدارس زیر مجموعش قراره ما طراحی کنیم...

دقیقا به نیاز مشتری واقف باشید و تا جایی که می تونید در مورد کار و حرفه مشتری اطلاعات جمع کنید جوری که نیازهایی از مشتری را براش مطرح کنید که حتی خودش هم خیلی بهش واقف نیست یعنی بهش نشون بدید که با راه اندازی این وب سایت نه تنها تمام نیازهاش به نحو احسنت برطرف می شه بلکه داره به امکانات جدیدی هم با کاربری های جدید دست می یابه.

من به تمامی نیاز های اونا واقف هستم و میدونم دقیقا مشکلات کارشون چیه و چی نیاز دارند.

سوال من اینه که فقط یک جلسه باهاشون صحبت کنم یا اینکه بروشور شرکت بدم بهشون و کمی در مورد ایرادات سایتشون صحبت کنم و درباره خدماتی که میتونیم بهشون ارائه کنیم صحبت کنم و بگم من فردا دوباره میام ؟ یا اینکه تو یک جلسه صحبت تموم کنم؟اینا برای من مبهم هست که در برخورد اول نیاز هست چی بهشون بگم. هدف من از ایجاد این تاپیک انتقال تجربیات بزرگان و اساتید هست در این موارد...

ممنون

ویرایش شده در توسط saeedtkh

ممنون بابت همه نظرات دوستان.

موضوع سایت موسسه آموزشی هست که مدارس زیر مجموعش قراره ما طراحی کنیم...

من به تمامی نیاز های اونا واقف هستم و میدونم دقیقا مشکلات کارشون چیه و چی نیاز دارند.

سوال من اینه که فقط یک جلسه باهاشون صحبت کنم یا اینکه بروشور شرکت بدم بهشون و کمی در مورد ایرادات سایتشون صحبت کنم و درباره خدماتی که میتونیم بهشون ارائه کنیم صحبت کنم و بگم من فردا دوباره میام ؟ یا اینکه تو یک جلسه صحبت تموم کنم؟اینا برای من مبهم هست که در برخورد اول نیاز هست چی بهشون بگم. هدف من از ایجاد این تاپیک انتقال تجربیات بزرگان و اساتید هست در این موارد...

ممنون

شما باید کارو در یک جلسه تموم کنید. موضوع مهم اینه که بهشون یک Guide Line بدید از کارهایی که می خواید براشون انجام بدید یه توضیح مختصر و قابل فهم براشون بدید. بهتره یک لیست از کارها و امکانات وب سایت جدید بهشون بدید و نشون بدید که برای چی دارن پول می پردازن.

یک نکته مهم دیگه هم اینه که بذارید نظر بدن و کاملا با طرز فکرشون آشنا بشید ضمنا مطمئنشون کنید که نظراتشون اعمال می شه.

موفق باشی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری