danyal1369

مشکل در ثبت نام فروشگاه ساز باران

6 پست در این موضوع

سلام خدمت اساتید.من فروشگاه ساز باران نصب کردم تو قسمت ثبت نام دوتا ایراد داره 1-کد امنیتی قسمت ثبت نام هرچی میزنم خطا نمیده مثلا نوشته 10+15= میزنم 6 خطا نمیده و ثبت نام میکنه 2-موقعی که وارد سایت میشم رو دکمه ورود به سایت کلیک میکنم میره صفحه بخش کاربری اما متاسفانه وقتی رو دکمه ثبت نام کلیک میکنم باز میره صفحه ثبت نام و دوباره می تونم ثبت نام کنم از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه این دو مورد رو برظرف کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
درود

سایت اگه آنلاینه آدرس رو بدید تا بررسی بشه

نه متاسفانه روی لوکال نصبه.

ایراد یابی روی لوکال سخته . شما روی یکی از این هاست های ریاگان آپ کنید تا بشه بررسی کرد . مشکل اولتون از همون لوکاله . مشکل دوم رو من متوجه نشدم

ایراد یابی روی لوکال سخته . شما روی یکی از این هاست های ریاگان آپ کنید تا بشه بررسی کرد . مشکل اولتون از همون لوکاله . مشکل دوم رو من متوجه نشدم

آقای صدیقی تشکر بابت پاسخگویی راستش 280 مگ حجم سایت هست حالا امشب سعی میکنم روی هاست آپلود کنم.مشکل کد امنیتی که گفتید احتمالا روی هاست برطرف بشه اما مشکل صفحه ثبت نام منظورم اینه که وقتی کاربر از طریق فرم ورود وارد سایت شده باشه دیگه نیازی نیست دوباره ثبت نام کنه پس می خوام وقتی کاربر وارد سایت شده باشه دکمه ثبت نام رو بزنه بره به صفحه حساب من (ریدایرکت بشه) الان توی سایتم کاربر اگه وارد شده باشه دکمه ورود به سایت بزنه دیگه فرم ورود نمیاد مستقیم میره به صفحه حساب من.سوالم اینه که کدوم فایل و کدوم کد رو باید تغییر بدم تا مشکل حل بشه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری