vahid2007

مشکل بعد از قرار دادن سایت در حالت آنلاین

8 پست در این موضوع

سلام

وقتی سایتم را از حالت آفلاین به آنلاین تغییر دادم هر کاربر مهمانی که وارد صفحه اصلی میشه بعضی عکس ها لود نمیشه و بعضی صفحات ارور 404 میده و اطلاعات ورود هم میخواد..سطح دسترسی هم رو public هستش.

من از جوملا 2.5 استفاده میکنم خواهشا کمک کنید که چیکار کنم مهمان که وارد سایت میشه همه صفحات و مطالب را ببینه؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

ارور 404 بخاطر دادن ادرس اشتباه شماست /لطفا آدرس های پست خود را بررسی نمایید.

در ضمن دسترسی های مهمان را آزاد بگذارید تا از صفحاتی که شما میخواهید بازدید داشته باشد.

بهترین باشید.

درود

ارور 404 بخاطر دادن ادرس اشتباه شماست /لطفا آدرس های پست خود را بررسی نمایید.

در ضمن دسترسی های مهمان را آزاد بگذارید تا از صفحاتی که شما میخواهید بازدید داشته باشد.

بهترین باشید.

دوست عزیز در حالت آفلاین که میزارم و وارد سایت میشم همه صفحات لود میشه و همه چیز خوبه ولی وقتی از تنظیمات مدیریت سایت را رو حالت آنلاین میزارم میریزه بهم..

دسترسی مهمان را چجوری آزاد بزارم؟؟

شما در حالت افلاین از این آدرس استفاده میکنید:

404 Not Found

در صورتی که در حالت آنلاین این آدرس موجود نمی باشد

شما می توانید از این آدرس در حالت آنلاین استفاده نمایید:

index.php/leading-academic

اما دسترسی مهمان

از منوی سیستم / تنظیمات کلی / مجوزها / Guest (مهمان)

و همچنین از قسمت مدیریت مطالب / مطلب مورد نظر شما / قسمت دسترسی ها / Guest (مهمان)

تنظیمات را اعمال نمایید.

بهترین باشید.

شما در حالت افلاین از این آدرس استفاده میکنید:

404 Not Found

در صورتی که در حالت آنلاین این آدرس موجود نمی باشد

شما می توانید از این آدرس در حالت آنلاین استفاده نمایید:

index.php/leading-academic

اما دسترسی مهمان

از منوی سیستم / تنظیمات کلی / مجوزها / Guest (مهمان)

و همچنین از قسمت مدیریت مطالب / مطلب مورد نظر شما / قسمت دسترسی ها / Guest (مهمان)

تنظیمات را اعمال نمایید.

بهترین باشید.

وقتی در حالت آنلاین از همون آدرس که گفتین استفاده میکنم وسط سایت صفحه ورود میاد و میگه وارد شوید و عکس ها و اسلاید شو سایت نمایش داده نمیشه و در قسمت تنظیمات کلی هم گزینه guest موجود نیست و روی public هست..

خواهشا کمک؟؟؟

وقتی در حالت آنلاین از همون آدرس که گفتین استفاده میکنم وسط سایت صفحه ورود میاد و میگه وارد شوید و عکس ها و اسلاید شو سایت نمایش داده نمیشه و در قسمت تنظیمات کلی هم گزینه guest موجود نیست و روی public هست..

خواهشا کمک؟؟؟

منظور من از حالت آفلاین و آنلاین همان گزینه ای است که در تنظیمات کلی قسمت مدیریت است وقتی گزینه سایت در حالت آفلاین را میزنم و با یوزر و پسورد وارد میشم همه چیز درسته و عکس ها لود میشه ولی وقتی سایتو در حالت آنلاین میزارم واسه بازدید همه همون مشکل بوجود میاد..

مشکل حل شد الان..

فقط وقتی سایتو آنلاین میکنم تصاویر و بعضی ماژول ها عمل نمیکنن و عکس ها لود نمیشن مشکل چیه؟؟؟

لطفا یه نفر کمک کنه...

سایتو که در حالت آنلاین و با دسترسی public گذاشتم تصاویر لود نمیشه و بعضی از ماژول ها...دلیلش چیه؟؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری