saramini

درخواست آموزش پرداخت آنلاین

7 پست در این موضوع

سلام دوستان

میخواستم خواهش کنم یکی از دوستان مراحل پرداخت آنلاین رو به صورت ابتدایی شرح بده!

من اصلا هیچ دیدی تو این زمینه ندارم و واقعا هم بهش نیاز دارم!

حالت فروشگاهی نمیخوام. فقط میخوام یکی بیاد توی سایت، یه مقاله بذاره، اگه خواست که مقاله ی اون چاپ بشه، بره و آنلاین هزینه رو پرداخت کنه(بانک تجارت).

انقد اسم جوم شاپینگ و پلاگین هر بانک و زرین پال و .... رو شنیدم هم قاطی کردم و نمیدونم که برای این کار باید از چی استفاده کنم و کارایی هر کدوم از اینا چی هستن!

توی سایتم هم از rsform استفاده کردم برای فرم ساختن و توی اون هم دیدم که اتصال به پرداخت آنلاین داره ولی روش استفاده از اون رو نمیدونم :33:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام دوستان

میخواستم خواهش کنم یکی از دوستان مراحل پرداخت آنلاین رو به صورت ابتدایی شرح بده!

من اصلا هیچ دیدی تو این زمینه ندارم و واقعا هم بهش نیاز دارم!

حالت فروشگاهی نمیخوام. فقط میخوام یکی بیاد توی سایت، یه مقاله بذاره، اگه خواست که مقاله ی اون چاپ بشه، بره و آنلاین هزینه رو پرداخت کنه(بانک تجارت).

انقد اسم جوم شاپینگ و پلاگین هر بانک و زرین پال و .... رو شنیدم هم قاطی کردم و نمیدونم که برای این کار باید از چی استفاده کنم و کارایی هر کدوم از اینا چی هستن!

توی سایتم هم از rsform استفاده کردم برای فرم ساختن و توی اون هم دیدم که اتصال به پرداخت آنلاین داره ولی روش استفاده از اون رو نمیدونم :33:

شما از همون Rsfrom استفاده کنید و ی پلاگین پرداخت واسه یکی از درگاه ها واسش تهیه کنید و نصب کنید بعدش وارد Rsform بشید و از طریق این آموزش کارتون انجام بدید:

هدیه ▼▲ هدیه ویژه میلاد نور▼▲ پلاگین های بانکی RSform + اموزش

موفق باشید

پلاگین روی چه سیستمی نصب بوده ؟ فروشگاه داشتید ؟ نیاز به حذف نیست از تنظیمات افزونتون پلاگین جدید رو انتخاب کنید

شما میتونید پلاگین درگاه بانکی مربوط به افزونتون رو تهیه کنید . پی لاین و زرین پال الان میشه گفت بیشترین کاربر رو دارن و درگاه هم نسبتا راحت ارائه میکنن

موفق باشید

عذر می خواهم باز هم مزاحم می شوم . اگر بخواهم برای سایتم درگاه مستقیم بانکی بگیرم حتما باید شرکت ثبت کرده باشم ؟

خیر نیاز نیست

با عرض شرمندگی من اینقدر سوال می پرسم برای این فروشگاه فایل باید حتما نماید اعتماد بگیرم ؟ برای گرفتن نماد اعتماد باید شرکت ثبت کرده باشم ؟ گرفتن نماد اعتماد هزینه خاصی دارد ؟

اینماد باید بگیرید

حدود 70 تومن فکر کنم الان هزینه داره

نیاز به ثبت شرکت نیست

باز هم شرمنده هی سوالاتم یادم می آید . می شود به جای نماد اعتماد، سایت را دز ستاد ساماندهی ثبت کنم ؟

خیر باید حتما نماد بگیرید

شما از همون Rsfrom استفاده کنید و ی پلاگین پرداخت واسه یکی از درگاه ها واسش تهیه کنید و نصب کنید بعدش وارد Rsform بشید و از طریق این آموزش کارتون انجام بدید:

هدیه ▼▲ هدیه ویژه میلاد نور▼▲ پلاگین های بانکی RSform + اموزش

موفق باشید

خیلی ممنوووون :a2d3:

باز هم شرمنده هی سوالاتم یادم می آید . می شود به جای نماد اعتماد، سایت را دز ستاد ساماندهی ثبت کنم ؟

کدوم انجمن بود که فحش میدن 12 نفر:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

ابن سایت برید http://www.enamad.ir/main.aspx

نماد بگیرید درگاه مستقیم راحت تر میتونید بگیرید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری