jillangel

درج اسلاید شو در محتوای مطلب

2 پست در این موضوع

سلام دوستان من یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.

من میخوام یک مطلب ایجاد کنم و داخل محتوای مطلب از ماژول اسلایدشو استفاده کنم. برای اینکه بتوان یک ماژول رو به یک مطلب اختصاص داد، کامپوننت ModuleAnyWhere رو نصب کردم. حالا مشکلم اینجاست که من هر ماژولی رو insert میکنم درست اجرا میشه بجز ماژول اسلایدشو. یعنی اسلایدشوم رو به صورت یک تصویر ثابت نمایش میده بدون هیچ حرکتی.

چیکار باید بکنم؟

هدف اصلیم این هست که یک سری اسلاید شو رو در صفحاتی قرار بدم ، اسلاید شو رو فقط میتوان به صفحاتی که به منوهای اصلی متصل هستند، اختصاص داد.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

از همین روشی که گفتید میشه استفاده کرد اینکه کار نمی کنه احتمالا با افزونه ای در همون صفحه تداخل داره

راه دیگش که میشه گفت استاندارد تره استفاده از افزونه زیره که میتونید ماژول رو در مطالب مورد نظر فعال کتید :

Advanced Module Manager - Joomla! Extension Directory

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری