davood_71

مشکل کامپوننت rsfierwall با j secure

3 پست در این موضوع

سلام اساتید

جوملای من 3.4.4 هست

کامپوننت jsecure authentication نصب کردم که مسیر ادمین جوملا رو تغییر بدم (خب نصب کردم و به درستی مسیر تغییر داده شد)

کامپوننت rsfirewall هم نصب کردم و در قسمت وارد شدن به ادمین یه رمز مخصوص میخواد و اونو هم فعال کردم

خب حالا مشکل اینجاس

اگر فقط jsecure authentication فعال باشه مسیر ادمین اشتباه وارد شه ، redirect میشه به صفحه اصلی سایت و مسیر ادمین قابل تشخیص نیست

ولی اگر rsfirewall (قسمت پسورد مخصوص ورود به ادمین جوملا ) فعال باشه :

وقتی آدرس تغییر داده شده ادمین رو وارد میکنم ، یه صفحه میاره که میگه رمز مخصوص rsfirewall رو بزن و من میزنم ولی بعدش دوباره redirect میشه، و باید دوباره ادرس تغییر داده شده ادمین رو وارد کنم تا صفحه لاگ این ادمین جوملا بیاد

حالا اگر فقط مسیر ادمین (اصلی و بدون تغییر) جوملا رو وارد کنم ، دوباره صفحه رمز مخصوص rsfirewall میاره و رمز رو که میزنی redirect میشه به صفحه اصلی , و باید دوباره آدرس مسیر ادمین تغییر داده شده رو وارد کنم

تا لاگ این جوملا بیاره

این مشکل طبیعی هست؟ یا یه جای کار میلنگه؟

به نظرم باید اینجور باشه:

وقتی مسیر رو تغییر دادم ، و rsfirewall هم فعال باشه ، باید وقتی مسیر اصلی ادمین جوملا رو وارد میکنم redirect کنه صفحه اصلی . و وقتی مسیر ادمین تغییر داده شده رو وارد کردم اونوقت از من رمز مخصوص rsfirewall رو بخواد و وقتی زدم دیگه redirect نکنه و مسقیم وارد صفحه لاگ این شه

کسانی که این دو تا کامپوننت رو نصب کردن بگن که چیکار کردن

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این افزونه های امنیتی ، خیلی معجزه نمیکنند .کسی بخواد سایت رو بزنه میزنه . از ادمین هم نمیاد . از سرور میاد.

دو افزونه امنیتی هم با هم نصب نکنید. به اندازه کافی مشکل ایجاد میکنند که دو تا بشه تداخل هم داشته باشند .

هیچ کدوم از اینها نیاز نیست. فقط از طریق هاست روی پوشه ادمین رمز بذارید . نهایت آر اس هم نصب کنید.

برای امنیت سایت، افزونه نصب نمیکنند. بررسی امنیت هاست و سرور و سایت، یک کار علمی و تخصصی هست که توسط یک امنیت کار و به صورت تجاری انجام میشه.

اگر یک سرور امن داشته باشید.(هزینه و جایی که سایتتون رو دارید روش بالا میارید بسیار ملاک هستش) و طبق گفته اقای آشوری روی پوشه ادمین پسورد بگذارید . و در نهایت ار اس فایر وال رو نصب کنید.

مشکل چندانی نمیتونید داشته باشید...

پیشنهاد میکنم اگه 20تومن30تومن50تومن در ماه یا در سال بروی مبلغ سرورتون اضافی کنید و از سرویس دهنده ی معتبری سرویس بگیرید.بسیار بسیار بسیار خیالتون رو راحت میکنه....

این موضوع رو سالهای قبل باهاش مواجه بودم...و از روی تجربه ست

موفق باشید وس ربلند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری