titi

مشاهده ارور بعد از فعال سازی mod_rewrite پس از آپدیت از 3.4.8 به ورژن 3.8.1

1 پست در این موضوع

سلام وقت  همه عزیزان بخیر،

سئوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

ورژن قبل وبسایت من جمولا 3.4.8 بود که امروز به 3.8.1(آخرین نسخه جوملا) ارتقا داده ام؛ همه چیز درست و کامل انجام شده ولی پس از آپدیت مشکلی برای قسمت فعال سازی سئوی سایتم پیش اومده که به شرح زیر هست:

در قسمت پنل ادمین سایت/تنظیمات کلی، گزینه mod_rewrite رو جهت حذف عبارت index.php از آدرسهام که فعال میکنم؛ هنگام باز کردن زیر منوهای سایت با ارور مواجه میشم(منوهای سرشاخه این مشکل رو ندارن)، حسابی شرکت به دردسر خوردم! این مشکل از 3.5 به بعد مشهود میشه (تصویر ارورها به پیوست می باشد).

توضیح اینکه فایل htaccess رو هم درست کردم و نامش رو هم به htaccess. تغییر نام دادم (نقطه رو ابتدای htaccess قرار داده ام).
ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه.

وبسایت مذکور رو در آدرس demo.shelerco.com می تونید مشاهده کنید.

با تشکر

sh_1.jpg

sh_2.jpg

sh_3.jpg

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری