ارسال شده در مرداد 91 ابوالفضل جان من دفعه پیش ثبت نام کردم نشد که بیام و قرار شد تو میتینگ دوم مشرف بشیم.برای این دفعه هم باید ثبت نام کنیم:auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 تا حالا چند تا شدید؟ چند تا چوب باید جور کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 ابوالفضل جان من دفعه پیش ثبت نام کردم نشد که بیام و قرار شد تو میتینگ دوم مشرف بشیم.برای این دفعه هم باید ثبت نام کنیم:auau: نه دوست من ثبت نام فعلا نیاز نیست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه دوستان من هم خیلی دوست دارم که این دفعه باشم و استفاده کنم ضمن اینکه خیلی دوست دارم تمام برو بچه های انجمن را ببینم. :128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 اگر قابل بدونید ما هم میاییییییییییییییم :128fs318181::a2d3::128fs318181::a2d3::128fs318181::a2d3: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 در حال حاضر تصمیمی بر ثبتنام و... گرفته نشده، انشالله در صورتی که نیاز به ثبتنام باشه در همین تاپیک اعلام خواهد شد.. پیشاپیش منتظر حضور تمامی دوستان هستیم.خوشحال میشیم همگان رو ببنیم روز همایش!!! :28: تا حالا چند تا شدید؟ چند تا چوب باید جور کنم؟ البته حمید جان شما همچنان مسئول ؛ آمار گیری از تعداد چوبها و سایزشون باش، قبل اینکه حرکت کنم. لیستشون رو ازت میخواما....دارم بدجوری خودمو آماده میکنم.یه ککت حسابی بخوریم از برو بچه های دشمن و دوست!!! (مخصوصا همه اونایی که از دستمون شکارن!!! :heey:) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) به نظر من استادیوم آزادی رو بگیرید :128fs318181: که همه بیان، چون بچه های انجمن تعدادشون کم نیست :auizz3ffy9vla57584x ویرایش شده در مرداد 91 توسط Behransat Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 91 سلام دوسان بالاخره کی و کجا شد؟ :21: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 91 میتینگ با فستیوال برگزار میشه .. منتظر اخبار تکمیلی فستیوال باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 91 دوستان و کاربرانی که از تهران دور هستند تکلیفشون چیه عزیزان ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 91 برای همه این موارد در حال برنامه ریزی هستیم نگران نباشید :128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites