hatta

مشکل در نصب جوم گالری

6 پست در این موضوع

سلام دوستان.طاعاتتون قبول. نسخه مخصوص ج 2.5 کامپوننت جوم گالری رو از سایت سازنده گرفتم ولی روی جوملا 1.7.5 خودم که نصب کردم تو ارسال تصاویر مشکل داشت، پاکش کردم که دوباره نصب کنمش ولی دوباره نصب نشد و خطا داد

JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1136 مواجه شد

نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1136 مواجه شد

ایراد از کجاست؟من لازم دارم این کامپوونت رو...

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تارانتینو جان، استاد عزیز! شما که راهنمایی می کنی خب بیا و ثوابت رو دو چندان کن بیشتر توضیح بده دیگه! ببخشینا ولی من خب دیتا بیسم رو از کجا می تونم ادیت کنم؟ بعد چه جوری رد جوم گالری رو اونجا پیدا کنم که آثارش رو پاک کنم؟؟ قربون دستت.کمک کن دیگه:oom:

برای دیدن د یتابیستون باید وارد phpmyadmin بشین (اگه روی لوکال هستین میشه این آدرس: localhost/phpmyadmin) اگه روی هاست هستین که کافیه روی آیکونش کلیک کنید !

بعد از ورود به phpmyadmin روی اسم دیتابیستون در ستون سمت چپ کلیک کنید

جداول مربوط به joomgallery همه اینطوری شروع میشن jos_joomgallery_ (این _jos پیشوند جداول پیش فرض جوملا 1.5 هست که در 2.5 میتونه هر چی باشه)

حالا شما تمام جداولی که تو اسمش joomgallery داره به سادگی انتخاب کنید و حذف کنید:hehe:

تارانتینو جان، استاد عزیز! شما که راهنمایی می کنی خب بیا و ثوابت رو دو چندان کن بیشتر توضیح بده دیگه! ببخشینا ولی من خب دیتا بیسم رو از کجا می تونم ادیت کنم؟ بعد چه جوری رد جوم گالری رو اونجا پیدا کنم که آثارش رو پاک کنم؟؟ قربون دستت.کمک کن دیگه:oom:

من جای آقای طالبی نیستم ولی خوب سرم خیلی شلوغ هست و درک میکنم ایشون رو، فکر میکنم همه ما دوست داریم به دوستانی که اطلاعات کمی دارند کمک کنیم ، اینطور فکر نکنید که ما دوست نداریم شما رو راهنمایی کنیم و توضیحات کامل بدیم، منتهی افکار و اهداف بلندی که در ذهن ما هست یک طرف، گرفتاری و کار و سرور و طراحی سایت و افزونه و کد نویسی و گفتگو با مشتری و مدیریت هم یک طرف دیگه .. برای همین سعی کنید ما رو درک کنید، البته دوستان با تجربه دیگه ای هم هستند که سواد جوملاییشون در سطح بالایی قرار داره قطعا اونا بیشتر راهنمایی خواهند کرد.

الان هم خودم رو یک فاعل کردم چون روزگاری که خیلی از این مدیران حاضر، در این تالار عضو نبودند بودم و فعالیت میکردم که با مشکلاتی که بین من و یکی از مدیران خردسال پیش اومد دیگه فعالیتم کم شد وگرنه یکی از افرادی بودم که همیشه در تایپک ها حضور داشتم و راهنمایی میکردم.

صحبت های خانوم ملکی هم مفیده، استفاده کنید. موفق باشید.

من هم قصد گلایه نداشتم و از زحمات همه شما صمیمانه تشکر می کنم. واقعا انجمن قوی و پویای دارین و از تمام انجمن های موجود به درد بخورتر هستین. بازم ممنونم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری