salman

اسلاید های جالب در مورد موفقیت

8 پست در این موضوع

سلام

دوستانی که تازه شرکت تاسیس کردن فایل ضمیمه رو دانلود کنند book

مشتریان نمیدانند که چه میخواهند »

کتاب پیاده سازی ناب

اگر از مردم پرسیده بودم که چه میخواهند، آن ها پاسخ داده

بودند اسب هایی سریعتر.

هانری فورد

http://www.4shared.com/office/j208kXc6/lean-startup.html

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

لطفا از می پسندم جهت تشکر استفاده نمایید.

در صمن جناب salman ، اگر تمایل به ارسال پست دارید حتما جهت آپلود از آپلودشنتر انجمن استفاده نمایید (دنگ و فنگ ثبت نام تو 4shared رو نداشته باشیم)

لطفا فایل رو داخل انجمن آپلود بفرمایید.

سلام بسیار مطلب مفیدی است

لطفا از می پسندم جهت تشکر استفاده نمایید.

در صمن جناب salman ، اگر تمایل به ارسال پست دارید حتما جهت آپلود از آپلودشنتر انجمن استفاده نمایید (دنگ و فنگ ثبت نام تو 4shared رو نداشته باشیم)

لطفا فایل رو داخل انجمن آپلود بفرمایید.

محمد جان خواستم این کار رو بکنم اما نشد ! آپلود که میکردم و دکمه done رو میزدم پیغام میداد!

مجبور شدم 4share آپلود کنم

جداول فرم ساز رو باز کنید

تک به تک فیلدهای هر جدول رو utf8 کنید درست میشه

مهندس ممنون که جواب دادی اگه استباه نکنم این پست شما جواب یه تاپیک دیگه من هست که مشکل نمایش ؟؟؟؟ داشتم

http://joomlaforum.ir/showthread.php/4563-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%28%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%29/page2

ممنون تست میکنم خبر میدم عزیز :)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری