ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) [ATTACH=CONFIG]2263[/ATTACH] به مناسب عید سعید فطر ، افزونه ی امنیتی RSFirewall که به صورت تجاری عرضه می گردد و قیمت افزونه برای یک دامنه برابر 49 یورو می باشد که به همت مدیریت انجمن خریداری شده و به صورت رایگان به همراه لایسنس برای کاربران انجمن جوملای ایران منتشر می گردد. کاربرانی انجمن که درخواست این افزونه ی امنیتی را داشته نام دامنه ی خود را در پایین همین تاپیک درج نمایند. پس از صدور لایسنس برای دامنه ، افزونه به همراه لایسنس ان به صورت پیغام خصوصی برای کاربران ارسال می گردد. از کاربران تقاضا می گردد که در این تاپیک تنها نام دامنه ی خود را درج نمایند و سوالات و مباحث خود را در تاپیکی جداگانه مطرح نمایند. RSFirewall افزونه ی امنیتی جوملا RsFirewall را مي توان یکی از محبوب ترين افزونه هاي امنيتي و ضد هک جوملا دانست. ویژگی ها: محافظت وب سایت در مقابل حملات تزریق کد به دیتابیس امتیاز دهی به وضعیت امنیتی وب سایت رمز گذاری روی پوشه ی ادمین جوملا چک کردن دیتابیس قابلیت اپدیت (با استفاده از لایسنس) امکان اعمال محدودیت در ورود از کشورهای خاص اسکن سایت یک سری توضیحات بیشتر: Harden your website's security توسط اسکنر سیستم می توان سطح دسترسی فایل ها ,تغییرات در فایل ها را چک کرد و نقاطی که ضعف امنیتی دارند را پیدا کرد. Keep track of attackers ردیابی حملات هکر ها به سیستم شکا می توانید به راحتی ایمیل خود را به سیستم اضافه کرده و در مواقع که سیستم احساس خطرامنیتی برای سایت شما کند برای شما ایمیل می کند Database check این ویژگی کوچک اما فوق العاده خوب آراس فایروال سبب می سود تا تمام جداول دیتابس شما چک شود و در صورت وجود داده ی در خارج از محدوده سیستم به طور اتوماتیک توسط دستورات mysql این داده ها را درست کند و امنیت سیستم را فوق العاده افزایش دهد Password-protect your administrator folder وقتی شما می خواهید وارد پنل مدیرت جوملای خود شوید می توانید توسط این سیستم پسورد دیگری قبل از صفحه ی لاگین سایت خود قرار دهید. Block brute-force attacks هکر ها توسط اسکریپت هایی می توانند پسورد جوملای شما را پیدا کنند توسط سیستم کپچای اراس فایروال می توانید برای پنل مدیریت خود قرار دهید تا بعد از چند بار وارد کردن اشتباه پسورد توسط اسکریپت کپچا ظاهر شده و یا ip حمله کننده را بلوک کند . Keep up to date توسط لایسنس داده شده می توانید به راحتی اراس فایروال خود را به روز کرده اراس فایروال سیستم شما را بررسی می کند تا از به روز بودن امکانات سیستم اطمینان حاصل کند و در صورتی که سیستم شما به روز نباشد به شما اطلاع خواهد داد وبراساس نسخه ی شناسایی شده ی جوملای شما بررسی محتوای فایل های هسته ی جوملا اغاز می گردد تا مشخص گردد کدامیک از فایل های جوملای شما تغییر کرده یا حذف شده اند ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ توجه: از انجایی که تقاضای زیادی برای این افزونه بود و خیلی از دوستان توانایی خرید این افزونه را ندارند و نسخه های پراکنده در اینترنت قابل اطمینان نمی باشد از این رو سعی می شود نسخه های اپدیت این افزونه در این تاپیک قرار داده شود. لازم به ذکر است لایسنس این افزونه تمام شده است. ------------------------------------------------------------------------------------------------ نسخه Rev55 جوملا 2.5 و 3 http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_13950790861.zip ویرایش شده در اسفند 92 توسط majid.fathi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 اولین درخواست را خودم دارم. www.webus.us Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) بابا ایول! میگفتین زود تر من نمی خریدم! restmobile.ir mohammadhassani.ir mohammadhassani.com ferdose.ir ویرایش شده در مرداد 91 توسط hamidnpc Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تبریک من هم اگر اجازه بدین درخواست دارم www.bzdesign.org Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) خیلی برام مهم بود برای جوملا 1.5 mgroham.ir ویرایش شده در مرداد 91 توسط vahid-tarrah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 ممنون میشم واسه ما هم اکی کنید www.gsir.ir کانون زمین شناسان ایران Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عید رو به همه شما تبریک میگم عیدی قشنگی بود rozemaktab.ir ansar12.ir sersail.ir heyatema.ir host118.ir smsema.ir heidariiron.com اکثر این دامینها برای هیئات مذهبی که بیشتر در خطر هک شدن این وهابیای از خدا بی خبرند بازم ببخشید برای کثر دامین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) دست جوملا فروم درد نکنه که واقعا اولبن رفرنس جوملا ایران هست اینم که دیگه هرچی دارم فکر میکنم میبینیم لطف زیادی به کاربرانش داره میکنه civilan.ir راستی من نمیدونم واسه هرکی یه دونست که به همه برسه یا اگه کسی مثل ما تو صف دوتایی وایسه دوتا بهش میدن top90.ir ویرایش شده در مرداد 91 توسط bestboy7 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 ممنونم از هدیه ارزشمندتان www.homesms.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) منم هستم ممنون از هدیه زیبا و کاربردیتون www.tabrizcms.com www.ista-arsh.com خیلی خیلی ممنون smile22 ویرایش شده در مرداد 91 توسط tabrizcms Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تبریک عید دامین من www.Kurd-Web.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) ممنون دوستان این افزونه فقط روی یک دامنه کار خواهد کرد تکلیف دامنه های پارک شده چی میشه ؟ :didi: www.vvppnn.net www.vpntalk.net ویرایش شده در مرداد 91 توسط mr-secret Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 زبان دیگر قاصر است از بیان ........:1dco2x0p1lilzhfpg1t www.LimanWeb.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 سلام http://www.tourister.ir/ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 http://mianeh.gov.ir/ http://gaflannews.ir/ :auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 quranh.ir البته سایت هنوز بالا نیومده و ان شاءالله تا یکی دو روز دیگه میاد بالا. با تشکر... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 خدا خیرتون بده جسارتاً اگه امکان داره من هم درخواست بدم بالاخره سایت دولتی هست و بنده حقیر هم خیلی وارد نیستم متشکر که هوای ما رو دارید http://www.esamuz.com/ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 سلام ؛ عیدتون مبارک باشه - خیلی ممنون novinesg.ir irantouch.ir chapedt.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عیدتون مبارک و نماز و روزه هاتون قبول www.asouservice.com www.fargo.ir منهم برای این 2تا دامین میخوام Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 با سلام . نمیشه ادرس را پ. خ کنم ؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 باسلام و تشکر www.sportsaipa.com www.farvardin.ac.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 ببخشید این یکی رو یادم رفت www.mustafaehsani.in Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 فقط جا داره بگم عالی بود دوستان برای دو دامین زیر ممنون می شم www.modernweb.ir www.savatrading.ir Share this post Link to post Share on other sites