ارسال شده در مرداد 91 منم ميخوام www.iranbeylan.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 ممنون جوملا 1.5: www.mtwo.ir جوملا 2.5: www.marundata.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 (ویرایش شده) عید همگی مبارگ واقعه زلزله عزیزان اذربایجانی رو هم تسلیت می گم و تشکر می کنم به سهم خودم از هدایایی که مدیران جوملا فروم زخمتشو کشیدند اگه ممکنه برای من هم زحمت بکشید ارسال کنید دامین من www.fasa9 www.archive1.ir www.gjvl.ir ممنون و تشکر ویرایش شده در مرداد 91 توسط Hojjat MardaneZadeh تصحیح اشتباه تایپی.. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 91 تاپیک بسته شد .. کلیه لایسنس ها به صورت پیام خصوصی برای کاربران ارسال خواهد شد/ از ارسال تاپیک در این خصوص در انجمن خود داری نمایید/ ارسال لایسنس ها به دلیل حجم زیاد تقاضا ها ممکن از تا چندین روز زمان ببرد/ از ارسال پیام خصوصی نامربوط به مدیران انجمن خودداری نمایید / Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 91 با سلام به یاری خدا تمامی پست ها بررسی و لایسنس ها به همراه افزونه ی مربوطه به صورت پیغام خصوصی به کاربران ارسال گردد. دوستانی که لایسنس دریافت ننموده اند و یا مشکلی در دریافت داشته اند می توانند به صورت پیغام خصوصی پیگیری نمایند. :1::auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 91 نسخه ی جدید rsfirewall ارائه شده و از انجایی که امکان اپدیت برای دوستانی که لایسنس را دریافت نموده اند وجود ندارد. این دوستان نسخه ی جدید را از لینک پایین دریافت نموده و مانند یک افزونه عادی نصب نمایند. نیازی به حذف نسخه ی قدیم نمی باشد . با نصب این افزونه rsfirwall شما اپدیت خواهد شد. توجه: این افزونه ویژه ی دوستانی می باشد که قبلا لایسنس دریافت نمودند . در صورتی که لایسنس دریافت نکرده اید عواقب نصب این افزونه بر عهده خود شما می باشد. http://advertise0.com/component/attachments/download/6 جوملای 2.5 و 3 نسخه 1.4.0 R46 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 91 نسخه جدید r47 در تاپیک اول قرار گرفت 1.4.0 r47 اپدیت کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 نسخه های جدید در تاپیک اول درج گردید. لازم به ذکر است این نسخه فاقد لایسنس می باشد و لایسنس مذکور تمام شده است. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 نسخه r55 در پست اول قرار گرفت. Share this post Link to post Share on other sites