rezabaghaie

12 روش اصولی انتخاب بهترین نام دامنه سایت

1 پست در این موضوع

با رشد روز افزون فضای وب و سایت های اینترنتی ، انتخاب و پیدا کردن نام مناسب برای سایت ها بسیار سخت و مهم شده است. انتخاب یک نام مناسب برای دامنه سایت ، یکی از ضروری ترین و مهم ترین قسمت های راه اندازی یک وب سایت بشمار می رود.

نام دامنه اولین چیزی است که افراد هنگام بازدید از وب سایت شما از طریق موتورهای جستجو یا بک لینک ها در نظر می گیرند و به خاطر می سپارند یا بوکمارک می کنند. شما با انتخاب یک نام صحیح و مناسب برای وب سایت خود به نوعی باعث رشد و ترقی سایت خود در فضای وب خواهید شد و این مسئله اولین بخش تشکیل دهنده یک سایت است.

سایت های اینترنتی متشکل از افراد حقیقی و یا شرکتی هستند که بعضی از شرکت ها در ابتدای تاسیس ، نام شرکت را برای دامنه خود انتخاب می کنند و یا بعد از انتخاب دامنه اسم شرکت را مطابق با آن انتخاب خواهند کرد. نام دامنه برای شرکت ها و حتی افراد حقیقی می تواند ترکیبی از نام شرکت و نام دامین سایت باشد که باید با وسواس و تصمیم مناسب تری انتخاب شود ، زیرا آدرس وب سایت شما هویت خودتان و شرکت شما و کسب و کاری که در آن مشغول هستید را تداعی می کند.

پس امروز در این پست ، به معرفی و بررسی چندین نکته و راه حل اصولی برای انتخاب و داشتن نام دامنه ای زیبا و کاربرپسند می پردازیم که امیدوارم از این مبحث استفاده مفید را ببرید.

1- نام کوتاه تر بهتر است :

دامنه های پرطرفدار جهانی مانند ( com,net,org ) از لحاظ اعتبار از رتبه بالایی در بین کاربران برخوردارند. دامنه های com به عنوان اولین انتخاب هر مدیر سایتی است و بعد از آن دامنه های net و org و پسوند کشور که برای ایران ir می باشد. شاید شما هم فکر کنید که دیگر راهی برای ثبت دامنه های دو یا سه کلمه ای وجود ندارد ، اما این تصور غلطی است و شما می بایست با بررسی و انتخاب نام های متعدد که بعضی اوقات به چندین صفحه A4 می رسد ، به یک نام خوب و مناسب دست پیدا کنید. ولی در ایران دامنه های ir هم کم کم بیشتر خواهند شد و شما هم می توانید تا دیر نشده ، دامنه متناسب با شغل و فعالیت مجازی خود را انتخاب کنید.

گذشته از این گفته ها ، سعی کنید برای دامنه خود از کم ترین کلمات استفاده کرده تا هم کاربران بتوانند نام دامنه را به خاطر بسپارند و هم موتورهای جستجو رتبه بهتری به سایت و دامنه شما خواهند داد.

domain-name

2- نام معنی دار بهتر است :

سعی کنید نام دامنه انتخابی ، معنی دار باشد. زیرا هم به یاد ماندی تر است و هم معرف حیطه کاری شماست و نیز موتورهای جستجوگر مانند گوگل بیشتر به آنها اهمیت می دهند مانند همین دامنه Webhub.ir که به معنی دروازه وب است.

3- مرتبط با فعالیت شما باشد :

برای انتخاب نام توجه کنید که با فعالیت و کسب و کار خصوصی و شرکتی شما ارتباط داشته باشد تا در اولین بازدید از سایت شما ، کاربران بدون مطالعه سایت ، به حیطه کاری شما پی ببرند.

domain-name

4- نام جهانی بهتر است :

اگر قصد دارید که یک وب سایت انگلیسی راه بیندازید که حتما باید از نام های پر معنی که برای کاربران خارجی مفهومی است ، استفاده کنید تا هم کاربران به راحتی با سایت شما ارتباط بگیرند و هم موتورهای جستجوگر. ولی اگر می خواهید در کشور خودتان مثل ایران فعالیت کنید که اگر باز یک نام انگلیسی معنی دار انتخاب کنید بسیار بهتر است و سعی کنید حتی المقدور از کلمات پینگلیش صرف نظر کنید.

domain-name

5- نگارش صحیح بهتر است :

سعی کنید از انتخاب نام هایی که غلط املایی در خود دارند استفاده نکنید که هم کاربران را گیج خواهید کرد و هم به خاطر سپردن آن بسیار دشوار خواهد شد و موتورهای جستجو نیز رتبه خوبی را به دامنه شما نخواهند داد. حتی المقدور یک نام دامنه بدون پیچیدگی را انتخاب کنید ، زیرا اکثر کاربران املای صحیح کلمات را نمی دانند و ممکن است به اشتباه بیفتند و در مراجعات بعدی ، سایت شما را فراموش کنند و به سایت های رقیب هدایت شوند.

6- تلفظ زیبا و آهنگین بهتر است :

سعی کنید بک نام زیبا و معنی دار و آهنگین پیدا کنید تا هم در خاطر کاربران سپرده شود و هم زیبایی و شکیل بودن را برساند و هم چنین این دامنه ها زودتر خرید و فروش می شوند ، حتی اگر از اعداد در آنها استفاده شده باشد.

domain-name

7- ترکیب مناسب کلمات بهتر است :

سعی کنید اگر می خواهید از دامنه های چند کلمه ای استفاده کنید ، حتما از لحاظ دستور زبان فارسی یا انگلیسی پیروی کنید تا به شکلی صحیح و به دور از هیچ گونه غلط گرامری در کنار یکدیگر قرار بگیرند و یک جمله یا کلمه معنی دار را بفهمانند.

8- خریداری پسوندهای بیشتر برای دامین :

اگر یک نام دامنه ای انتخاب کردید که پسوندهای ( com,net,org,in,ir ) برای آن آزاد بود ، سعی کنید همه پسوندها را اگر هم گران بود برای آن خریداری کنید تا اگر احیانا روزی یا روزگاری سایت شما پا گرفت و در بین کاربران وجه خوبی پیدا کرد ، افراد دیگر از نام دامنه شما با پسوندهای دیگر سوء استفاده نکنند و به نوعی رقیب شما نشوند.

domain-name

9- کلمات کلیدی در نام دامنه بهتر است :

یک عامل بسیار مهم در انتخاب نام دامنه اینست که یک کلمه کلیدی مرتبط با فعالیت خود را در نام دامنه بگنجانید تا هم رتبه سایت شما در بین موتورهای جستجوگر بالاتر رود و هم توسط کاربران بهتر شناخته شوید.

10- انتخاب نام بر اساس جغرافیای محلی :

اگر می خواهید سایتی برای یک محله یا شهر بخصوص در یک کشور راه اندازی کنید ، سعی کنید ابتدا نام آن را در موتورهای جستجوگر یا سایت های ثبت دامین سرچ کنید وبعد به یک دیکشنری مراجعه کنید و یک دامنه مناسب و مطابق با فرهنگ و نام آن محله یا شهر را انتخاب کنید تا هم کاربران آن خطه زودتر شما را پیدا کنند و هم اعتبار خوبی در بین اهالی اینترنتی آن مکان ها پیدا خواهید کرد.

domain-name

11- خط فاصله و عدد بین کلمات خوب نیست :

قرار دادن خط فاصله و خط تیره و عدد در بین کلمات از اعتبار دامین کم خواهد کرد . زیرا این دامنه ها حتی 2 یا 3 کلمه ای آنها آزاد هستند و هم کاربر را در مراجعات بعدی دچار مشکل می کند و هم جنبه جالبی ندارد.

12- نام دامنه رقیبان خوب نیست :

اگر روزی می خواهید یک سایت مانند دوستان و یا رقیبان خود در وب راه بیندازید ، سعی کنید از نام های مشابه آنها استفاده نکنید و بهتر است یک نام متفاوت و بهتر از نام دامین آنها انتخاب کنید تا هم کاربران تمایز بین دو سایت را متوجه شوند و هم رتبه سایت شما در جستجوگرها بالاتر رود.

domain-name

ممکن است رعایت کردن همه موارد گفته شده در بالا را نتوان یک جا پیاده کرد ، اما می توان یک دامنه ایده آل و نزدیک به مفاهیم بالا را برای آن انتخاب کرد. برای انتخاب نام دامنه و هم چنین مطلع شدن از آزاد بودن نام ها ، می توانید به سایت های مرتبط مثل who.is یا AJAXWhois یا Domize یا Domjax مراجعه کنید تا هم دامنه مورد نظرتان را با تمام پسوندهای آزاد مشاهده کنید و هم در بعضی از آنها دامنه های پیشنهادی را ببینید و یکی را مطابق نظر خودتان بتوانید انتخاب کنید.

منبع : وب هاب

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری