nava

مشکل در آپلود فیلم

2 پست در این موضوع

من از طریق منوی مدیریت رسانه یک فایل وئدویی که به صورت zip بود در پوشه ویدئو آپلود کنم تا از این طریق از داخل سایت مسیر بدم تا هر کس خواست دانلود کنه اما موقع آپلود این پیغم میاد.

Please input a file for upload

در ضمن حجم فایل 10مگابایت و حداکثر میزان مجاز هم 80 مگابیت می باشد.

در کل من توی سایتم باید فیلم یا لینک اونو بگذارم ولی دقیقا نمی دونم باید چه جوری اونو بگذارم (ابزار لینک دادن در مطلب بلد هستم).

در ضمن نکته دیگه ای هم هست که من با نرم افزار Camtasia کار میکنم این نرم افزار خروجی وب میگیره اما اونو به صورت یک پوشه با فایل های html و fash میده آیا امکان داره اونا رو بتو نم در سایت بگذارم تا فیلم نمایش بده.

ویرایش شده در توسط nava

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای آپلود و لینک دادن به فایلهای با حجم بالا به هیچ عنوان از مدیریت رسانه یا افزونه های دیگه ای استفاده نکنید

برای راحتی کار و اینکه احیانا در موقع آپلود خطایی پیش نیاد و اینترنت قطع شد بتونید ادامه اش رو آپلود کنید و 100 دلیل دیگه از برنامه های مدیریت ftp استفاده کنید .. این برنامه ها مستقیم به هاست شما متصل میشن و شما میتونید راحت فایل خودتون رو آپلود کنید.

نمونه برنامه ای که معروف هست و بسیار مورد استفاده cute ftp هستش که از لینک زیر میتونید دانلود کنید:

http://p30download.com/fa/entry/450/software/network-internet/ftp-client/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-cuteftp-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%81-%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C/

بعد از نصب کافی هست نام کاربری و پسورد هاست رو بدید بهش و به هاست متصل بشید و فایل خودتون رو در پوشه دلخواه آپلود کنید.بعد از آپلود کردن هم لینکش رو میتونید داخل مطلب خودتون واسه دانلود قرار بدید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری