ارسال شده در شهریور 91 سلام ...من با اینکه مراحل فعال کردن ماژول رو میرم ولی ماژول من فعال نمیشه.....من موقعیت و محل رو مشخص هم میکنم...دلیلش رو اگه بگین ممنون میشم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 91 با سلام آیا از این ماژ ول در جای دیگری از سایت استفاده می کنید؟ شاید هر دو ماژول بر روی یکدیگر قرار می گیرند و شما نمی بینید ماژول دو م را!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 91 سلام ...من با اینکه مراحل فعال کردن ماژول رو میرم ولی ماژول من فعال نمیشه.....من موقعیت و محل رو مشخص هم میکنم...دلیلش رو اگه بگین ممنون میشم عزیزم تو وقتی محلی برای نمایش ماژول انتخاب و اون رو منتشر میکنی صفحاتی هم که باید توش منتشر بشرو معلوم میکنی ؟ برای مثال من ماژول آمار بازدید رو تو موقعیت Left قرار میدم و حالتش رو منتشر شده میذارم و بعد میگم که این ماژول فقط در صفحه خانه یا همون home page نشون داده بشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 91 من فقط در یک جا استفاده کردم من تازه کارم و اولین ماژور رو نصب کردم که اونم نشون نمیده...... اما در مورد انشتارش باید بگم من اونو در قسمت بالا چپ قرار دادم...منتشر شده رو زدم...دسترسی public ....در تمام صفحات..حالا نمیدونم مشکلش کجاست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 91 دوستان خیلی ممنونم خودم پیدا کردم مشکل رو ..ممنونم از همگی..... Share this post Link to post Share on other sites