pishtaz13

مشکل چپ چین شدن سایت

3 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

:21::21::21::21:

سلام دوستان

قشنگ گوش کنید و راهنمایی کنید چون مشکلم خیلی خاصه

من مدتی قبل کار های سایتم رو داشتم تموم میکردم و روی یه قسمت دیگه ای که برای تست ساخته بودم و sql اش هم فرق میکرد یه سری تغییرات دادم

ولی اصلا به اصلی هیچ دستی نزدم و اصلا دیتابیس چون هیچ ربطی بهم نداشتن

ولی متاسفانه به طور عجیبی قالبم یهو برعکس شده و ترتیب منو ها و جای ماژول ها از راستچین به چپ چین تغییر پیدا کردن

جالبترش اینجاست که من قبل از این اتفاق بکاپ گرفته بودم با akeba و بعدش بکاپم رو جای دیگه ای برگردوندم دیدم که مشکل باز هم همونه

جالبتر اینکه wampserver خودمو کامل حذف کردم و حتی پوشه ش رو به کل پاک پاک کردم و فایل های رجیستریش رو هم پاک کردم

ولی وقتی بکاپ ام رو برمیگردونم سایتم همون طوریه و کلا چپه شده

تو رو خدا اگر کسی میدونه مشکلش چیه راهنمایی کنه

من سایتم تو مراحل آخرش بود ولی الان کلی عقبم انداخته

:auau::auau::auau::auau::auau: تو رو خداد راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط saber
ویرایش عنوان تاپیک

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شما تنطیمات قالب رو یه موقع دستکاری نکرده باشین یه چک بکنید بعضی از قالبها از تنطیماتشون امکان چپ چین یا راست چین رو دارن...

زبان سایتتونم چک کنید فارسی باشه منظورم خود سایت هست نه فقط بخش مدیریت

در انتخاب عنوان تاپیک هم دقت کنید و عنوان مناسب بذارید

ویرایش شده در توسط saber

مرسی از راهنماییتون

من مشکلم از این ها نبود ولی آخرشم نفهمیدم چش شده بود که به این روز افتاده بود ولی تنظیمات قالب رو که تست کرده بودم

فایل های css قالب رو هم اگر دستی میزدم همون موقع تست میکردم و تو ادیتور برمیگردوندم رو حالت اولش و save میکردم

کش مرورگرم رو پاک کردم

با اکسپلورر هم چک کردم

ومپ رو یک سری کلا uninstal کردم

ولی بازم همون شده بود

وقتی بکاپی که گرفته بودم رو روی سیستم شرکت روی لوکال تست کردم درست بود ولی توی سیستم خودم کلا اجزای سایت بهم ریخته ظاهر میشد

آخرش گفتم سیستمم رو restore کنم که کردم و مشکلم حل شد

حالا مشکل چی بود و چرا این اتفاق عجیب برام افتاده بود ....خدا داند

و ممنون از همه جوملایی های عزیز که فداکارانه دیگران رو راهنمایی و کمک میکنن :128fs318181::128fs318181::128fs318181::128fs318181::128fs318181:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری