nohz

جلوگیری از نمایش این ارور در سایت

9 پست در این موضوع

سلام دوستان خسته نباشید

من تو سایتم از سایتهای دیگه چندتا rss گرفتم ولی حالا مشکل این جاست که وقتی یکی از اونها لود نمیشه، بالای سایتم می نویسه"ایراد در بارگذاری اطلاعات خوراک"، حالا میخوام که اگر rssها بارگزاری نشدند این پیام تو سایتم نمایش پیدا نکنه.

ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی بفرمایند و بگن باید چیکار کنم؟

اینم آدرس سایت:

http://www.saamen.ir

متشکرم

attachment.php?aid=4942

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

من باز کردم سایتتون رو هیچ خطایی نداد شما از تنظیمات کلی برید سربرگ سرور و گزارش خطا رو کم کنید...

ممنون از توجهتون

دوست عزیز این مشکل زمانی به وجود می یاد که rss ها لود نشن، وقتی لود میشن مشکلی نیست ولی وقتی نشن اون ارور نمایش پیدا میکنه.

تو تنظیماتمم گزارش خطا روی حالت "سیستم پیش فرض" قرار داره.

این را هم ذکر کنم که یکی از دوستانم گفت این خطا توسط خود جوملا و ماژول هسته جوملا ایجاد می شود و برای این که نمایش داده نشه باید تغییراتی رو روش انجام بدی، می خوام بدونم واقعا همینه یا راه دیگه هم وجود داره برای برطرف کردنش؟

متشکرم

سلام

من باز کردم سایتتون رو هیچ خطایی نداد شما از تنظیمات کلی برید سربرگ سرور و گزارش خطا رو کم کنید...

ببینید اگه میخواین هیچ اروری رو نشون نده باید فایل index.php قالب تونو باز کنید و کد زیر را در خط اول بعد از body بنویسید ; (0)error_reporting

ببینید اگه میخواین هیچ اروری رو نشون نده باید فایل index.php قالب تونو باز کنید و کد زیر را در خط اول بعد از body بنویسید ; (0)error_reporting

سلام و خوش آمد به جوملا فروم

برای نمایش ندادن خطا از همون گزارش خطا میشه روی هیچ گذاشت ولی بهتره روی ساده بذارید...

سلام

ممنونم، ولی آیا هیچ مشکلی بعداً برای سایت ایجاد نمیکنه؟

و اینکه من فایل index.php رو باید از کجا پیدا کنم؟

دوست عزیز روی "هیچ" هم گزاشتم ولی مشکل همچنان باقی است و اون ارور رو تو سایت نشون میده؟

سلام و خوش آمد به جوملا فروم

برای نمایش ندادن خطا از همون گزارش خطا میشه روی هیچ گذاشت ولی بهتره روی ساده بذارید...

این ارور رو وقتی وارد مدیریت میشید میده یا همون خود سایت؟

نه دوست عزیز، داخل خود سایت نشون میده، زیر اسلاید شو

تو عکس مشخص کردم

7oetfhqc9e4rqohu5bw_thumb.jpg

این ارور رو وقتی وارد مدیریت میشید میده یا همون خود سایت؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری