mkz2010

smart search

11 پست در این موضوع

سلام دوستان:

وقتی می خوام مطالب رو ایندکس گذاری کنم خطای زیر می ده ؟

Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `wcy7n_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `wcy7n_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `wcy7n_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `wcy7n_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام شما به دیتابیستون برید و همه جداولتون رو چک کنید collation اونها همگی utf8_general_ci باشن...

کاراکترست رو همین هست ؟

شما collation رو بررسی کنید همه روی utf8_general_ci باشه حل میشه مشکلتون...

با سلام دوباره :

همانطورکه تو تصویرمشخصه کاراکترست مشکلی نداره ولی من رو ورزن انگلسی جوملا مشکلی ندارم تنها تفاوتی که هست تو type جداول است که درورژن انگلیسی innodb است ولی درورژن فارسی رو myisamممکن مشکل به این خاطر باشه؟اگرهست چطورtypeرو عوض کنم ؟

شما فیلدهای داخل جداول رو هم چک کنید همگی utf8_general_ci باشند باید دقیق چک کنید فیلدهای این جدول ها رو چک کنید

wcy7n_finder_tokens_aggregate

wcy7n_finder_tokens

wcy7n_finder_terms

ممنون این مشکل حل شد ولی یه سوال دارم من ازقسمت پلاگین ها smart search رو فعال کردم و ایندکس گذاری هم که به لطف شما درست شد حالا باید یه ماژول سرچ هوشمند هم فراهم کنم من موقعیت روatomic-search قراردادم وپارامترهای سمت چپ رو هم show قراردادم اما گزینه های سرچ هوشمند درصفحه اول نمود نداره؟

نگاه کنید ببینید قالبتون اون موقعیت رو داره؟ موقعیتهای قالبتون رو میتونید با اضافه کردن این کد بعد از یک اسلش به آخر ادرس سایتتون ببینید...

?tp=1

ماژول رو هم حالت انتشار و صفحات نمایشش رو چک کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری