ahora

مشکل در نصب جوملا

8 پست در این موضوع

وقتی میخوام جوملا رو نصب کنم این errorها رو میده: عکسش رو هم پایین میزارم. اصلا دیگه از این مرحله نصب جلوتر نمیره. همون اولش بعد از انتخاب زبان میمونه.

Warning: session_start() [function.session-start]: open(D:\xampp\tmp/sess_g4p5c56ocgie0vo96mshqcai26, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php:532) in /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php:532) in /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(D:\xampp\tmp/sess_g4p5c56ocgie0vo96mshqcai26, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php on line 676

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (D:\xampp\tmp) in /data/22/2/125/20/2777509/user/3054050/htdocs/joom/libraries/joomla/session/session.php on line 676

attachment.php?attachmentid=2501&d=1349454373

[ATTACH=CONFIG]2501[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز، سریعترین کار برای حل مشکلتون این هستش که، همین الان نرم افزار xampp رو حذف تمامی پوشه ها رو نیز حذف کنید و از ابتدا نصب کنید و جوملاتون رو اکستررکت کرده و نصب رو ادامه بدید:5:

ارسال شده در (ویرایش شده)

بابا بنده روی سایت و هاستینگ که دارم نصب میکنم این پیغام رو میده. چ ربطی به xampp داره واقعا؟ چون خودم هم دیدم این آدرس رو داده و تعجب کردم D:\xampp\tmp

چرا اینطوری شده؟

فقط یه نکته! من فایل php.ini رو از هاست لوکال توی کامپیوترم آپلود کردم توی هاستینگ روی اینترنت. حالا باید چیکار کنم؟ چون میزبان سایت گفته بود خودتون فایل ph.ini رو در فلان پویه ایجاد کنید.. اما بعد رفتم این فایل رو هم پاک کردم باز هم در هنگام نصب همین پیغام خطاها رو میداد.

ویرایش شده در توسط ahora

خوب عزیز من، بگو رو هاستی دیگه؟:yeah:

این لینکهایی که ارورشون هست ماله لوکال بودن

شما سایتی رو احیانا تو لوکال داشتید و الان میخواید به هاست انتقال بدید؟:auau:

کمی از کارهایی که میخواید انجام بدید یا انجام دادید توضیحات واضحتری بنویسید:14:

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب عزیز من، بگو رو هاستی دیگه؟:yeah:

این لینکهایی که ارورشون هست ماله لوکال بودن

شما سایتی رو احیانا تو لوکال داشتید و الان میخواید به هاست انتقال بدید؟:auau:

کمی از کارهایی که میخواید انجام بدید یا انجام دادید توضیحات واضحتری بنویسید:14:

جناب یوسفی عزیز مشکل بنده اینه ه یه هاست دوستم از سایت register.com خریده و میخوایم روش جوملا نصب کنیم. هرکاری میکردیم نمیشد و حتی جوملا رو هم که از لوکال توی کامپیوتر انتقال میدادیم به این هاست باز error میداد. با میزبان صحبت کردیم و گفت باید خودتون توی هاست در پوشه ی cgi-bin یه فایل php.ini ایجاد کرده و خودتون تنظیمات جوملا رو ایجاد کنید. خب از اونجا که بنده وارد نیستم اومدم فایل php.ini در کامپیوترم در لوکال رو آپلود کردم جایی که سایت میزبان گفت و دیگه الآن هرچی روی هاست میخوام جوملا نصب کنم این ارور رو میده. و حتی فایل رو هم که پاک کنم باز این error رو میده.

این رو هم بگم در همین پوشه cgi-bin که گفته بودند php.ini رو بزارم این چیزها هم موجوده:

یک پوشه به نام php. که درش دو سه تا فایل هست

fileman.cgi

global.dat

monthdir.pl

php.dat

سایتم رو از لوکال منتقل کنم و دیتابیس رو هم منتقل کنم باز ارور میده. :heey: مردونه دیگه داره گریه م میگیره..

ویرایش شده در توسط ahora

دوست عزیز، شما تنها کاری که باید انجام بدید این هستش که اطلاعاتتون رو انتقال بدید و یک دینتابیس هم بسازید و نام کاربری رو هم بهش اضافه کنید (آموزش انتقال از لوکال به هاست رو بخونید)، سپس وارد فایل comfiguration جوملا بشید و اطلاعات ئیتابیس رو بهش اضافه کنید و سمت هایی رو هم که به شکل D:/xampp/tmp و D:/xampp/log رو هم بسته به نوع هاست باید تغییر بدید:128fs318181:

سلام

من دارم جوملا رو روی xammp نصب می کنم ولی در قسمت دیتا بیس وقتی روی " ادامه " کلیک می کنم گیر کرده . نه پیامی میده نه کاری می کنه . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

سلام

من دارم جوملا رو روی xammp نصب می کنم ولی در قسمت دیتا بیس وقتی روی " ادامه " کلیک می کنم گیر کرده . نه پیامی میده نه کاری می کنه . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

با سلام و خوش آمد به جوملا فروم

شما احتمالا دیتابیس نساختین اگر نساختین قبلش به phpmyadmin برید و برای خودتون یک دیتابیس بسازید و در این مراحله در قسمت نام دیتابیس همون نام رو وارد کنید...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری