ali1234

تبدیل این قالب 1.5 به 2.5 کسی می تونه آیا

14 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز اگه یه دمو یا عکس هم می زاشتین خیلی بهتر می شد عیبی نداره بزارید برسی می کنم اگه وقت شد همین جا خبر می دم بهتون

دوست عزیز اگه یه دمو یا عکس هم می زاشتین خیلی بهتر می شد عیبی نداره بزارید برسی می کنم اگه وقت شد همین جا خبر می دم بهتون

ممنون داداش شرمندم کردی اگه لازمه عکس بزارم

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه می تونی عکس قرار بده واینکه قالب خارجیه؟

joomlaforum.ir_13495215881.jpg

joomlaforum.ir_13495215881.jpg

دوست عزیز قالب فارسی بنده چون تازه کارم اونقدر یاد گیری هست که خودم موندم درسته تونستم تو این 15 روز که جوملا یاد گرفتم سایت راه بندازم ولی مشکلات زیادی هست که باید این مشکلات رو حل کنم

بنده اقدام به انتقال قالب از 1.5 به 2.5 کردم ( از طریق آموزش های که تو انجمن بود ) اما با ایراد هایی مواجه شدم که یکم اعصابم رو خراب کرد شاید شما های که حرفه ای هستید این فشار روانی که رو منه رو تا حالا تجربه نکرده باشید ( شایدم از من بیشتر تجربه کردید

ولی بنده یک قولی دادم به قول گفتی میگن توش موندم این آموزش ها که تو سایت هست به نظر من یکم اصولی نیست چون منه تازه کار تو بعضی هاشون می مونم درسته اکثرآبه کمک شما دوستان بر طرف کردم ولی باز دیگه /.......

در کل شرمنده من اینجا فلن با کسی زیاد آشنایی پیدا نکردم که بتونم ازش بیشتر کمک بگیرم بعضی موقع ها یه جاهایی گیر می کنم که فقط با شماره تلفن می شه حل کرد شرمنده زیاد شد .

کوچیکتم علی

راستی تو اون قسمتی که یه کادر قرمز کشیدم ( به جای یوزر های 1و 2 امکانش هست که یک قسمت جدید به اسم نیوز اضافه کرد ( تو این قسمت هم سعی کردم ولی چون تازه کارم اونم نشد

سایتی که راه انداختم اینه (WWW.MAHDQURAN.COM) دیگه کاره یه تازه کاره شرمنده تلاش می کنم که به شاگردیتون برسم ممنون

ویرایش شده در توسط ali1234

الان قالبی که روی سایت هست تبدیلش نکردید مگه؟

اگر نکردید بگید ضمیمه کنم...

[ATTACH=CONFIG]2503[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط saber

الان قالبی که روی سایت هست تبدیلش نکردید مگه؟

اگر نکردید بگید ضمیمه کنم...

[ATTACH=CONFIG]2503[/ATTACH]

درسته تبدیل کردم ولی ایراد های توش هست که ناراحتم می کنه اگه امکانش هست شما این کار رو برام انجام بدبد

یه ایراد که هم دارم گفتم که من این قالب رو یه قالب نیمه خبری کردم این کار ی که کردم مشکل سازه می خوام قسمت های یوزر 2 و1 حذف بشن بجاش اگه امانش باشه یه موقیت نیوز اضافه شه و این یوزر های برن پایین صفحه قرار بگیرن

( داداش کاره من طراحی میکس و صدا گزاری ) تو یه استودیو کار می کنم اگه کاری هم از دست من بر میاد بگین تا جایی توان دارم انجام میدم ممنون

برای اضافه کردن موقعیت باید سه قسمت رو ویرایش کنید فایلهای index.php و templateDetails.xml و فایل css قبلا در انجمن هم در این مورد

مطالبی مطرح شده میتونید جستجو کنید و انجامش بدید...

خودتون دست به کار بشین بنده هم اگه وقت داشتم انجام می دم اما قول نمی دم اما اگه مشکل داشتین اینجا بگین تا راهنمایتون کنم

خودتون دست به کار بشین بنده هم اگه وقت داشتم انجام می دم اما قول نمی دم اما اگه مشکل داشتین اینجا بگین تا راهنمایتون کنم

ممنون از وقتی برام گذاشتی داداش خوبم من اگر خودم می تونستم که مزاحمتون نمی شدم باشه یک بار دیگه سعی می کنم ولی من از برنامه نویسی زیاد سر در نمیارم

الان هم دارم رو یک قالب جدید رو فتوشاپ کار می کنم برا همین یک مقدار ترکیب اعصابم به هم خورده ممنون !

شما برای این کار اول در فایل index.php در محلی که میخواین مثلا همون بالای موقعیتهای user1 و user2 این کد رو اضافه کنید

<?php if($this->countModules('news')) : ?>
<div id="news">
<jdoc:include type="modules" name="news" style="xhtml" />
</div>
<?php endif; ?> 

سپس در فایل templateDetails.xml این کد رو اضافه کنید

<position>news</position>

در فایل css هم آی دی news رو با استایل دلخواهتون اضافه کنید...

شما برای این کار اول در فایل index.php در محلی که میخواین مثلا همون بالای موقعیتهای user1 و user2 این کد رو اضافه کنید

<?php if($this->countModules('news')) : ?>
<div id="news">
<jdoc:include type="modules" name="news" style="xhtml" />
</div>
<?php endif; ?> 

سپس در فایل templateDetails.xml این کد رو اضافه کنید

<position>news</position>

در فایل css هم آی دی news رو با استایل دلخواهتون اضافه کنید...[/

با تشکر از دوست گرامی

بنده این کار ها رو انجام دادم ولیه وقتی می خواستم برم به قسمت ادمین ایراد پیدا نکرد اولد میدهد

چه اروری؟ شما دقیق انجام دادید کدها رو باید درست بذارید...

چه اروری؟ شما دقیق انجام دادید کدها رو باید درست بذارید...

آره صابر جان

شایدم نه خوب دیگه تازه کاری این چیزا رو داره

ولی من با این قالب مشکل دارم برا همین می گفتم یکی دیگه برام این قالب رو 2.5 و این موقیت جدید رو ایجاد کنه

آقا صابر اگه امکانش باشه یاهو ای دی یا شماره تلفن بدید یا این که اگه می خاین می بدم

کسی و نمی شناسم تو این کار تا مشکلاتم رو ازش بپرسم |:|

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری