m.naderi

(ضروری) آیا سیستم رای دهی به عکس ها در جوم گالری قابل اعتماد است؟

1 پست در این موضوع

سلام دوستان.

من میخوام تو سایتم با جوم گالری یه گالری عکس راه اندازی کنم و در مورد عکس هام از کاربرها نظر سنجی کنم و کاربرها بیان و به عکس مورد نظرشون از یک تا 5 امتیاز بدن. در نهایت عکس های برگزیده انتخاب بشن.

خیلی برام مهمه که تو سیستم رای دهی به عکس ها تقلب نشه و هر کسی نیاد چند تا رای به یک عکس بده.

یا اینکه مشخص کنم که فاصله بین رای های یک کاربر به یک عکس چند ساعت یا چند روز باشه و تا وقتی که اون مدت زمان تموم نشده کاربر نتونه دوباره به همون عکس رای بده.

میخواستم بپرسم که آیا این امکانات برای جوم گالری وجود داره؟و یا اینکه این سیستم رای دهی جوم گالری مطمئن هستش اگر نیست چاره چیه؟

و این که چطور میشه تنظیمات رای گیری رو ویرایش کرد البته میدونم که در قسمت rating در تنظیمات کامپوننت مختصر تنظیماتی هست ولی خیلی محدوده تنظیماتش.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید که بتونم به نتیجه مناسبی برسم.gift

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری