fanfan

افزونه رمزگذاری روی مطالب جوملا 2.5 مانند وبلاگ ها

4 پست در این موضوع

سلام دوستان و عزیزان فعال در جوملا

من خیلی وقته از جوملا استفاده می کنم و تمام نیازمندیهام رو در انجمن پیدا کردم به جز این مورد که دیگه خسته شدم از بس گشتم :

ما سایتی دارم که در اون مطالب رایگان و غیر رایگان ارائه می کنیم و اعضای سایت برای مطالعه و مشاهده مطالب غیر رایگان می بایست وجهی رو پرداخت کنند .

در گذشته مطالب غیر رایگان رو ویژه می کردم و همچنین کاربری که مبلغ رو پرداخت کرده رو ویژه می کردم . مشکل اینجاست که هر مطلبی در سایت یک قیمتی داره و با ویژه کردن ، تمام کاربران به تمام مطالب دسترسی دارند .

من میخوام وقتی مشترک وجه مثلا 5 مطلب رو پرداخت کرد ، فقط بتونه با رمزی که بهش دادم وارد اون 5 مطلب بشه .

یعنی وسیله ای که بتونم روی مطالب رمز بزارم . مثل وبلاگها که بخش رمزگذاری دارند.

ببخشید طولانی شد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

همچین ازونه ای من ندیدم اما شما می توین برای کاربران سطح تعریف کنید واین سطح ها رو بفروشین فایل های خاصی هم بهشون اخصاص بدین تا کاربر ببینه البته اگه دقیقا همچین سیستمی می خواهید باید بگم باید برنامه نویسی بشه براتون

همچین ازونه ای من ندیدم اما شما می توین برای کاربران سطح تعریف کنید واین سطح ها رو بفروشین فایل های خاصی هم بهشون اخصاص بدین تا کاربر ببینه البته اگه دقیقا همچین سیستمی می خواهید باید بگم باید برنامه نویسی بشه براتون

خیلی ممنونم از راهنماییتون . حداقل خیالم رو راحت کردین که اینقدر جستجو نکنم .

نمی دونم اینجا جاش هست یا نه .

من وقتی مطالب رو در جوملا 2.5 به سطح دسترسی نویسنده ( یا همون ویژه ) تخصیص می دم ، برای کاربرای عادی نمایش داده نمیشه . منظورم اینه که در اکثر سایتها دیدم که مختصری از متن دیده میشه برای همه کاربرا و جلوی اون متن نوشته شده ( ویژه ) و فقط کاربران سطح ویژه می تونن مشاهده کنن .

اگر ممکنه راهنمایی کنید که آیا ابزار یا افزونه ای لازم هست . خیلی گشتم . باور کنید . ممنون دوست عزیز

در انجمن جستجو کنید قبلا توضیح داده شده که چطور مطلبی رو ویژه کنید به طوری که خلاصه مطلب دیده بشه ولی ادامه مطلب خیر ...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری