sabz

تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی

10 پست در این موضوع

با عرض سلام و خسته نباشید:

من نیاز به تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی مثلا به صورت Fajr Sunrise Dhuhr Asr Sunset Maghrib Isha دارم کسی میتونه کمکم کنه که باید تو کدوم قسمت این ماژول این کار رو انجام بدم؟

ممنون میشم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

فایلهای زبان ماژول رو نگاه کنید ببینید فایل زبان انگلیسی نداره مگه؟

ببخشید من یکم تازه کارم ، بله تو language فایل انگلیسی داره ولی نمیدونم چطوری باید انگلیسی بشه و در سایت به صورت انگلیسی نمایش داده بشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

زبان سایت شما روی فارسی هستش برای اون فارسی میاد برای اینکه انگلیسی بیاد باید زبان سایت هم انگلیسی بشه

که البته این از لحاظ بخشهای دیگه سایتتون براتون مشکل ایجاد میکنه مثل قضیه راست چین بودن سایت...

یه کاری که میتونید بکنید در فایل زبان فارسی اون چیزایی که میخواین انگلیسی باشه معادل انگلیسی رو به جای فارسی ها بنویسید...

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از پاسختون

سایتم یه سایت انگلیسیه ،مشکلی از بابت راست چین بودن نداره، فقط اینکه زبان سایت رو چطور باید به انگلسیسی تغییر بدم؟ تو قسمت مدیریت زبانها؟ (این کار رو کردم ولی هنوز فارسی نمایش میده)

ویرایش شده در توسط sabz

توی قسمت مدیریت زبانها باید زبان پیش فرضتون روی انگلیسی باشه دقت کنید اونجا دو تا سربرگ داره یکیش زبان بخش مدیرت هستش یکیشم زبان خود سایت...

هردو رو انگلیسی کردم ولی هنوز فارسی نمایش میده.. ببخشید من میخوام روی صفحه سایتم مثلا اذان صبح به Fajr تبدیل بشه و کلا چپ چین بشه منظور شما هم همینه؟

میدونم منظورتون چی هستش شما یه جا رو هم تست کنید مدیریت ماژول برید و ببینید اون ماژول توی مدیریتش جایی

برای وارد کردن معادلهای انگلیسی نداره من یه ماژول از اینها دارم که اینجوره اینم تصویر بخش مدیریتش...

[ATTACH=CONFIG]2516[/ATTACH]

ارسال شده در (ویرایش شده)

این ماژول نداره ولی میشه اون ماژولتون رو اسمش رو بگید لطف میکنید

من همه قسمتهای این ماژول رو دیدم وتست کردم نشد

با فایر باگ هم نتونستم محل اونا رو پیدا کنم

ویرایش شده در توسط sabz

اسمش این هستش mod_prayertimes اون ماژول خودتونم بخشهای مختلفش رو توی فایلهاش نگا کنید نشد میتونید فایل زبان فارسیشم انگلیسی کنید...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری