sado1214

مشکل با کامپوننت پشتیبانی آنلاین mibew

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

من کامپوننت mibew رو نصب کردم اما دوتا مشکل باهاش دارم

اول اینکه وقتی نصب کردم انتخاب کردم که زبانش فارسی باشه تو بخش ادمینش که وارد شدم فارسی بود بعد نمی دونم چی شد که انگلیسی شد حالا هر کاری می کنم فارسی نمی تونم بکنم؟

دوم اینکه تصویری که تو قسمت ماژولش جلوی سایت نشون داده میشه فقط برای حالت انلاین هست و وقتی که پشتیبان انلاین نیست بازم همین تصویر نشون داده میشه من می خوام تصویری که برای حالت افلاین هست نشون داده بشه ؟

سوم اینکه می خوام قسمت های پیش فرض که هنگام اغاز چت نشون داده میشه فارسی بشه از کجا این کارها رو انجام بدم؟

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان کسی جواب نمیده مهمسام عزیز براتون پیغام خصوصی گذاشتم

اگر می تونید لطفا راهنمایی کنید

سلام

اونجوري كه من فهميدم، شما كد دكمه چت مربوط به زبان انگليسي رو تو سايتتون قرار دادين. به همين دليل به محض اينكه پنجره چت باز ميشه،* زبان سيستم پشتيباني آنلاين انگليسي ميشه. تو سورس صفحه اول سايتتون هم مشخصه: locale=en

شما وارد سيستم پشتيباني آنلاين بشين، از آيكن هاي صفحه اول، آيكن زبان (Language) رو كليك كنين و زبان رو روي پارسي تنظيم كنين. بعد هم به تنظيمات دكمه چت برين و بعد از انتخاب دكمه مربوطه، كد رو بردارين و تو سايتتون قرار بدين. درضمن دكمه اي كه تو سايتتون گذاشته بودين، فكر ميكنم فقط براي زبان انگليسي استفاده ميشه. ميتونين از كادر انتخاب عكس، يك دكمه ديگه رو انتخاب كنين و از كادر "کد برای زبان" هم زبان پارسي رو انتخاب كنين. در ضمن مي تونين عكس دكمه چت رو هم خودتون تغيير بدين و يه عكس ديگه طراحي كنين تا به موضوع سايتتون هم بياد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من یه مشکل پیدا کردم با این ابزار ، وقتی نصبش کردم و کلا همه کار را انجام دادم البته تو localhost زمانی که وارد میشم چه به عنوان مدیر چه یک متصدی یا اپراتور تو سایتم باز افلاین نشون میده باکس پشتیبانی انلاین را،عکس زیر را میگم :

lvk5jagd1wv29smy2c6u.jpg

باید رفرش کنم تا انلاین را نشون بده و همچنین برعکس زمانی که خارج میشم از بخش مدیریت باز هم تو سایت انلاین می مونه تا باز رفرش کنم ، البته با انواع مرورگرها امتحان کردم همینطور بود ، یادمه نوشته بودن این اسکریپت خودش اتوماتیک وضعیت را نشون میده مشکل دوم هم زمانیه که اپراتوری نیست و کاربران قانونا میتونن پیام بزارن تا اپراتور ها بعد بیان ببینن اما اونجایی که کلیک میکنن و نام و ایمیل و متن خودرشون را میزران وقتی send را میزنن یه ارور میده مربوط به ویندوز یا مرورگر که من با 4 تا مرورگر همین ارور را مشاهده کردم عملا بعد از اینکه send را میزنم به عنوان کاربر عادی

البته تمامی فیلد ها را پر میکنما نگید خالین .:yeah:

اینجا وقتی میاد :

9a1jr801wam0psn6l7c.jpg

وقتی ارسال را میزنم این پیام میاد همیشه :

doefsyvbkv37x0n54aj.jpg

:auau::auau::auau:

ویرایش شده در توسط Black_Storm
اضافه کردن عکس جدید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری