mahsam

حذف مراحل خرید فروشگاه joomshopping

5 پست در این موضوع

با سلام خدمت اساتید انجمن.

من فروشگاهم و با استفاده از این کامپوننت مدتی است راه اندازی کردم منتها یه سوال برام پیش امومده که آیا میشه مراحل خرید رو کوتاه کرد؟من مراحل خرید رو به صورت راهنما تو سایتم گذاشتم از ابتدای انتخاب محصول تا انتقال به دروازه پرداخت و بازگشت تائید پرداخت و دانلود محصول از ایمیل کلا 14 مرحله وجود داره !!

یکم خسته کننده میشه برای خریدار با احتساب اینترنت خانگی کم سرعت حوصله می خواد تا کاربر ادامه بده.

از دوستان و اساتید محترم کسی هست بدونه چطور میشه مراحل رو حذف کرد مثلا کاربر با انتخاب محصول و وارد کردن مشخصات مستقیم به دروازه پرداخت انتقال پیدا بکنه ؟ فقط همین دو مرحله.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

بله میشه کوتاه کرد.

بخشی را میشه از قسمت پیکربندی و با غیرفعال کردن کم کنید. و بخشی را میشه از طریق کدهای پی اچ پی حذف کنید.

موفق پایدار

سلام استاد. ممنون از پاسخ تون.

میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید یا اگر توضیحش سخته مشخصات بدم برام درستش میکنید؟

با تشکر

به بخش پیکربندی مراجعه کنید. تیک هر کدام از گزینه هایی را که نمی خواهید در هنگام پرداخت باشند را در منو پرداخت بردارید .

هر بخشی هم که موند را میشه بصورت دستی حذف کنید .و بجاش تغییرات دلخواه را در کدهای پی اچ پی قرار دهید.

ولی فکر کنم کل آیتم ها را میشه بدون دستکاری در کدها غیر فعال کرد .

موفق پایدار

سلام . ممنون استاد شرمنده شما رو خیلی زحمت دادم . همیشه دعا گوتون هستم.

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری