sado1214

مشکل اساسی با فروشگاه jomshopping

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

من یه مشکل اساسی با جومشاپینگ دارم

از دوستانی که از این کامپوننت و قالب من استفاده کردندپرسیدم ولی جوابی ردیافت نکردم

ببینید من ماژول اخرین محصولاتم رو تو صفحه اصلی سایتم فعال کردم

روی هر محصولی که کلیک می کنم میره و مشخصات محصول رو نشون میده به اضافه کلید افزودن به سبد خرید و ...

وقتی رو کلید افزودن به سبد خرید رو می زنم محصول به سبد خریدم اضافه میشه و میره به صفحه ای که سبد خرید رو نشون میده

تا اینجا همه چی درسته

اما مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی کلید بازگشت به سبد خرید رو میزنم میخوام بره به همون صفحه اول که محصولاتم نشون داده میشند ولی ای برمیگرده به صفحه مربوط به توضیحات محصولی که به سبد خرید اضافه شده یعنی صفحه ای که قبل از این مرحله توش بودم

چیکا رکنم درست بشه؟

بعد ماژ.لی هم که برای نمایش اخرین محصولات استفاده می کنم کلید افزودن به سبد خریدش کار نمی کنه

ماژول درست سراغ ندارید

خیلی سرچ کردن

نتیجه نداشت

لطفا کمک کنید

خیلی گیرم

عجله هم دارم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام برای دریافت بسته نصبی بدون ایراد و راهنمایی نصب به اینجام مراجعه کنید . لینک حذف شد. لطفا برای راهنمایی کردن از لینک دادن به سایت ها و انجمن های دیگر خوداری نمایید. سوال در این انجمن و در این تایپک پرسیده شده است. و باید در همین تایپک جواب داده شود.

من نصب کردم الانم کار می کنه لینک لینک نمونه به دلیل تبلیغات حذف گردید. دمو سالم و بدون نقص توسط مترجم ارائه شده است.

برای دریافت افزونه های جوم شاپینگ هم به این ادرس :

http://forums.parsjoom.ir/thread-8383.html

امیدوارم جواب سوالاتون اینجا پیدا بشه

با تشکر

ویرایش شده در توسط Mohammad Deljou

لطفا آدرس سایت را قرار بدید تا بررسی کنم.

موفق پایدار

آدرس سایت رو پیغام خصوصی گذاشتم براتون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری