mkz2010

نمایش مطلب درموقعیت درست

5 پست در این موضوع

سلام دوستان :یه مجموعه ایجادکردم برای این مجموعه مطلب جدید ایجاد کردم حالا می خوام مطلب رو درموقعیت av1 قرار بدم چه ماژولی استفاده کنم که مطلب رو نشون بده نه مجموعه رو

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

از گلوبال نيوز و qmini ميتوني استفاده كني

فقط بعد كه ماژول رو نصب كردي بايد داخل تنظيماتش شناسه مجموعه دلخواهتو انتخاب كني كه فقط اون مجموعه يا هر مجموعه اي كه خواستيد رو نمايش بده

در ضمن تنظيمات همين ماژول هم ميتوني موقعيتشو انتخاب كني

جوملا خودش پیش فرض چیزی نداره

جوملا خودش مطالب رو در موقعیت content نشون میده برای اینکه در موقعیتهای دیگه مطالبتون رو نشون بدید همونجور که دوستان گفتن باید از ماژول استفاده نمایید

ضمنا شما با همین ماژولها و افزونه ها سایت جوملایی خودتون رو طراحی و پربار میکنید...

دوست عزیز اگر فقط میخواید یک مطلب رو در یک موقعیت خاص نشون بدید میتونید از طریق ویرایشگر جوملا مطلبتون رو به صورت کد html در بیارید و با html سفارشی در موقعیتی که میخواید قرار بدید اگرم میخواید چند مطلب از یک مجموعه ی خاص رو در یک موقعیت نشون بدید میتونید از ماژول آخرین اخبار استفاده کنید امیدوارم که تونسته باشم راهنماییتون کنم موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری