sado1214

مشکل با بسته فروشگاه ساز قاصدک

9 پست در این موضوع

سلام دوستان

من یه مشکلی با بسته نصبی فروشگاه ساز قاصدک دارم

می خوام ماژ<ل اخرین محصولات فقط تو صفحه اصلی نشون داده بشه

تو بخش تنظیماتش تنظیم شده اما تو قسمت دسته بندی محصولات از اونجایی که ماؤول هست و نه صفحه ایجاد شده تو اون لیست نیست و من نمی تونم تنظیم کنم که این ماژول اخرین محصولات رو وقتی روی آنها کلیک می کنم نشون نده

باید چیطوری این کار رو انجام بدم؟

لطفا راهنمایی کنید؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام.

در صفحه ماژول زیر جایی که با فلش مشخص شده می تونید تنظیم کنیدکه در کدام صفحات نمایش داده بشه:

joomlaforum.ir_13515162491.jpg

از منو کشویی گزینه تنها در این صفحات رو انتخاب کن بعد صفحات مورد نظر رو تیک بزن. به همین راحتی

با تشکر

با سلام.

در صفحه ماژول زیر جایی که با فلش مشخص شده می تونید تنظیم کنیدکه در کدام صفحات نمایش داده بشه:

joomlaforum.ir_13515162491.jpg

از منو کشویی گزینه تنها در این صفحات رو انتخاب کن بعد صفحات مورد نظر رو تیک بزن. به همین راحتی

با تشکر

بله این رو می دونم

اگر دقتم کرده باشید گفتم تنظیمات رو انجام دادم

اما چون منوی دسته بندی جز صفحاتم نیست درواقع یه ماژول هست که خودش مجموعه های ساخته شده در فروشگاه رو نشون میده و لازم نیست که منو ساخته بشه و به همین دلیل منوهاش رو تو این قسمت تخصیص منو نشون نمیده که من تیکشون رو بردارم

جناب مهسام قسمت ارسال تیکت برای سایت شما فعال هست؟؟؟

با سلام. اگه منظورتون بخش پشتیبانی !! هستش بله کار مینکه حتی اگه به صورت آفلاین پیغام بگذارید هم پیغام تون ارسال میشه.

در مورد ماژول هم من متوجه فرمایش شما نشدم اما برای توضیح بیشتر:

مثال: من در سایتم می خوام ماژول بهترین محصولات فقط در صفحه اول نمایش داده بشه چیکتر باید بکنم؟

جواب: فرقی نمیکنه شما منو برای یک ماژول داشته باشین یا نداشته باشین!! فقط کافی طبق عکس و راهنمایی بنده عمل بکنید همین .

اگار کارگشا نبود تونستید دمو بزارید براتون حلش می کنم.

با تشکر

ببینید تو سایت خودتون صفحه اول ماژول محصولات تصادفی فعال هست،خب

حالا قسمت دسته بندی طرح ها روی یکی از طرح ها مثلا ماست کلیک کنید

تو صفحه ی مربوط به معرفی محصولات ماست که وارد میشید بازم ماژول محصولات تصادفی رو نشون میده اما من نمیخوام نشون بده

اینو نمیدونم چطوری باید تنظیم کنم

طبق اون چیزی که شم گفتید فقط لیست منوهای ایجاد شده در سایت رو نشون میده که انتخاب کنم فلان ماژول توی صفحات مربوط به کدوم منو نشون داده بشه

اما چون این دسته بندی خودش یه ماژول هست و منو نیست تو اون لیست نشون داده نمیشه

امیدوارم واضح بوده باشه؟

موضوع دوم در مورد ارسال تیکت پشتیبانی آنلاین نبود

تصویر زیر علامت زدم

8j1qakhw7cpakemzd1te.png

شما تو سایتتون این قسمت رو غیرفعال کردید ظاهرا

برای من ارسال تیکت رو وقتی میزنم میره تو سبد خرید

چطوری درستش کنم یا غیر فعالش کنم؟

منظوره شما واضح هست خیلیم واضحه ولی شما عرایض بنده رو نگرفتید!!

برای اینکه یک ماژول تنها در یک صفحه نمایش داده بشه نیازی نیست منو داشته باشه!!!

کافی فقط انتخاب کنید در کدام صفحه نمایش داده بشه همین.

در مورد ارسال تیکت : من گزینه خرید بدونه ثبت نام رو انتخاب کردم و تو مراحل خرید هم اگه به طور آزمایشی تست کنید خیلی از مراحل رو نیاوردم (چرا؟!!! چون کاربر حوصله کلیک و کلیک و بازم کلیک و نداره!! درسته؟)

اونایی که اونجا میبینی در حقیقت منوی کاربران هستش!! از قبیل سفارشات من و غیره.

بخش مدیریت منوها رو ببین و از منوی کاربری ببین بود گزینه رو حذف کن .

اما پیشنهاد من :

کلا این ماژول رو و خرید با ثبت نام رو غیر فعال کن حالا شما بگید چرا؟

چون تو تنظیمات میتونی انتخاب کنی سبد خرید در تمام مراحل نمایش داده بشه پس نیازی بهش نیست و اگه فروش بدونه ثبت نام رو انتخاب نی خود به خود قضیه ورود و خروجم منتفی هست.

یه چیز میگم هیشکی بهت نمیگه هیچ جا هم پیدا نمیکنی:

عزیزم مراحل خرید من بدونه ثبت نام از انتخاب محصول تا دریافت محصول از طریق دانلود 14 مرحله شد!!!!!!!! یعنی 14 تا کلیک یعنی 14 با رفرش صفحه خدایی تو خودت حوصلت میکشه!!!!!!! حالا شما ثبت نام اجباریم بزار طفلی خریدار!!!

تا جایی که میتونی مراحل رو کوتاه کن

اولین اصل تجارت ارائه خدمات در کمترن زمان هرگز یادت نره

با آرزوی موفقیت

ارسال شده در (ویرایش شده)

از راهنماییتون بی اندازه سپاس

اما من دقیقا همین کار رو انجام دادم

ماژول اخرین محصولات رو باز کردم و در اون بخش فقط انتخاب کردم که تو صفحه اصلی نشون بده

و این اتفاق می افته یعنی وقتی روی مثلا منوی ارتباط با ما کلیک می کنم دیگه ماژول رو نشون نمیده اما وقتی روی یکی از این منوهای مربوط به دسته بندی کلیک می کنم باز این ماژول نشون داده میشه

مشکلم اینه ؟؟؟!!!!!!

در مورد منوی کاربری هم من این قسمت رو پیدا نکردم درواقع هرچی تو منوی کاربری بود غیر فعال بود و اون چیزی که اینجا قرار گرفته ماژول k2login هست و همین و بس؟؟؟؟؟!!!!!!!

کاملا حق با شماست

با این اصل تجارت کاملا موافقم

مشتری مداری

اما اگر کاربران با ثبت نام خریدشون رو انجام بدند اونوقت میتونند از طریق سایت و ورود مجدد به حسا کاربریشون خریدشون رو پیگیری کنند و وضعیتش رو چک کنند

این هم از خدمات پس از خرید هست و به نظرم قابل توجه گروه بسیاری از مشتریان و نوعی مشتری مداری هست

ویرایش شده در توسط sado1214

دوستان چی شد

این مورد رو کسی می تونه راهنمایی کنه؟

مهسام عزیز چی شد؟؟؟؟؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری