ahora

مطالب جدیدم از کد css پیروی نمیکنه

8 پست در این موضوع

درود دوستان گرامی. یه مشکل اساسی دارم. قالب زارا رو نصب کردم و میبینید که توی قالب زارا عکسها بصورت اتوماتیک وقتی بارگزاری بشن توی مطالب یه نوار بوردر لبه گرد به خودشون میگیرن و یه افکت هم دار که ماوس روشون میره تیره میشن

دمو قالب زارا

اما من حالا که مطالبش رو پاک کردم و مطالب جدید گذاشتم این اتفاق واسه عکسهام نمیفته

باید بصورت دستی وقتی عکس رو بارگزاری میکنم برم توی تنظیمات عکس و توی تنظیمات کلاس بهش معرفی کنم css رو. یعنی بنویسم

image-right border

واسه تک تک عکسها باید این کار رو بکنم تا بشه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری کاری کنم که اتوماتیک عکسها این کلاس رو به خودشون بگیرن که مثل پیشفرض خود زارا باشن

سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
درود دوستان گرامی. یه مشکل اساسی دارم. قالب زارا رو نصب کردم و میبینید که توی قالب زارا عکسها بصورت اتوماتیک وقتی بارگزاری بشن توی مطالب یه نوار بوردر لبه گرد به خودشون میگیرن و یه افکت هم دار که ماوس روشون میره تیره میشن

دمو قالب زارا

اما من حالا که مطالبش رو پاک کردم و مطالب جدید گذاشتم این اتفاق واسه عکسهام نمیفته

باید بصورت دستی وقتی عکس رو بارگزاری میکنم برم توی تنظیمات عکس و توی تنظیمات کلاس بهش معرفی کنم css رو. یعنی بنویسم

image-right border

واسه تک تک عکسها باید این کار رو بکنم تا بشه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری کاری کنم که اتوماتیک عکسها این کلاس رو به خودشون بگیرن که مثل پیشفرض خود زارا باشن

سپاس

سلام ahora جان

عزیز من قبلا یه دوره ای از این قالب استفاده کردم کلا در این قالب از اول این ویژگی تعریف نشده که عکس ها به صورت اوتوماتیک اینجوری باشن به همین خاطر که شما وقتی پاک کردید مطالب دمو رو و مطالب خودتون رو گذاشتید اینجوری نشد

با استفاده از فایر باگ کد همون قسمت رو بگیرید و براش ویژگی های همون کلاسی رو که گفتید تعریف کنید تا به اون صورت در بیاد و مثل پیش فرض خود زارا باشه و اتوماتیک براتون این کار انجام بشه

موفق و پیروز باشی عزیز

دوست عزيز

شما وقتي كه يه تصوير رو درج كردي روي اون كليك كن و سپس حالت اونو caption انتخاب كن

عكس رو ببين

مسعود جان عزیز ایشون که گفتن نمی خوان پشت سر هم برای هر عکس یه کلاس یا استایل تعریف کنن

اگه ایشون از پایه داخل قالب استایل مورد نظر خودشون رو برای تموم عکس ها تعریف کنن مشکلشون حل میشه و دیگه نیاز ندارن هی این کار رو تکرار کنن

البته ببخش واسه ...

مسعود جان عزیز ایشون که گفتن نمی خوان پشت سر هم برای هر عکس یه کلاس یا استایل تعریف کنن

اگه ایشون از پایه داخل قالب استایل مورد نظر خودشون رو برای تموم عکس ها تعریف کنن مشکلشون حل میشه و دیگه نیاز ندارن هی این کار رو تکرار کنن

البته ببخش واسه ...

نه داداش ايشون گفتم كه""توی تنظیمات کلاس بهش معرفی کنم css رو. یعنی بنویسم

image-right border

واسه تک تک عکسها باید این کار رو بکنم تا بشه"

راهي كه من گفتم اصلا لازم نيست كه بخواد كلاس تعريف كنه اصلا كاري به css ما نداريم ايشون مشكلش اين بود كه هر دفعه بايد فايل css رو ويرايش كنه وبهش كلاس اضافه كنه كه اينكار دردسر داره....

اقا ماهان گل اختيار داري.....شما سرور مايي

سلام ahora جان

عزیز من قبلا یه دوره ای از این قالب استفاده کردم کلا در این قالب از اول این ویژگی تعریف نشده که عکس ها به صورت اوتوماتیک اینجوری باشن به همین خاطر که شما وقتی پاک کردید مطالب دمو رو و مطالب خودتون رو گذاشتید اینجوری نشد

با استفاده از فایر باگ کد همون قسمت رو بگیرید و براش ویژگی های همون کلاسی رو که گفتید تعریف کنید تا به اون صورت در بیاد و مثل پیش فرض خود زارا باشه و اتوماتیک براتون این کار انجام بشه

موفق و پیروز باشی عزیز

ماهان گرامی کد توی فایلهای css پایه وجود داره اما اعمال نمیشه.

دوست عزيز

شما وقتي كه يه تصوير رو درج كردي روي اون كليك كن و سپس حالت اونو caption انتخاب كن

عكس رو ببين

این کاری که گفتی کردم نمیشه. اصلا عکس بصورت پیشفرض وقتی میزنم خودش حالت caption هست.

ببینید این آدرس رو

http://www.hadiodoomi.com/pe/

این آخرین مطلب که وشتم تست عکس برای کلاس رو مطلب جدیدی بوده که خودم اضافه کردم و میبینید که کلاس عکسهای خود قالب رو نگرفته اما اگر برید روی عکسهایی که خود قالب گذاشته میبینید که کد css کار میکنه.

حتی کد رو توی css اصلی هم که فراخوانی عکسها رو میکنه گذاشتم اما نشده.

کلاس رو روی تصویر قرار ندادید که ؟ من الان دارم چک میکنم کلاسی نمیبینم داده باشید

به تصویر کلاس زیر رو اعمال کنید درست میشه:

image-left border

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری