halal314

سوال در مورد kunena و k2

3 پست در این موضوع

سلام

سوال من اینه که من سایتی رو بصورت کامل ایجاد کردم و توی اون از k2 و kunena استفاده کردم

حالا دو تا سوال دارم:

1- با توجه به اینکه مهمترین مسئله توی سایت دیده شدن توی گوگل هست، بیشترین شکی که دارم اینه که سئوی جوملا میتونه به پای ویبولتین برسه؟ با توجه به اینکه ویبی vbseo و vbsitemap داره که اتوماتیک سایت مپ میسازن و به گوگل میفرستن، آیا قدرت افزونه هایی مثل xmap به پای اون میرسه؟ اگه میرسه چرا این انجمن با ویبی ساخته شده و مثلا با کیوننا نیست؟

2- آیا راسته که استفاده از ساخت مطلب خود جوملا سئوی بهتری نسبت به k2 داره؟ آیا کسی اینجا هست که با k2 نتیجه سئوی خوبی گرفته باشه؟

3- درکل از vb استفاده کنم یا جوملا؟ (البته از دیدگاه سئو)

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خب بدون شک استفاده از سیستم های انجمن ساز بهتره چون مخصوص این کار ساخته شدن.

شما هم اگه سئو براتون مهمه پیشنهاد میکنم از زنفورو استفاده کنید.

سلام

دوستان وقتی تو k2 مطلب ارسال میکنم و یا اینکه مجموعه میسازم با پیغام زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید.

Table 'opac.jb46o_finder_types' doesn't exist SQL=SELECT `id` FROM `jb46o_finder_types` WHERE `title` = 'K2 Item'

و مسئله دیگه اینکه وقتی متنی داخل ویرایشکر مطالب خود جوملا مینویسم متن پشت سر هم نوشته میشه و هرکاری میکنم نمیشه مناسب چیدمان کرد به فرض مثال:

متن اصلی:

Smart Network

دسترسی پر سرعت به شبکه‎‏های انتقال داده ها نقش بسیار مهمی در توسعه ملی ایفا می‎نماید با توجه به گسترش هسته مرکزی اینترنت ملی و اتصال همه مراکز استان‎ها از طریق فیبرنوری و قیمت تمام شده اینترانت نسبت به اینترنت می‎توان سرویس‎های ارزش افزوده و پرمصرفی همانند اینترانت VOD، VOIP، Game و ... تعریف و ارائه نمود.

به توجه به طراحی صورت گرفته توسط تیم فنی شرکت عصر انتقال داده‎ها این مهم عملاً پیاده سازی، آزمایش و تحویل شده است.

طراحی کلی بدین صورت بوده است که با اتصال مشترک به شبکه هوشمند (SMART) شرکت عصر انتقال داده‎ها، جلسه کاری (Session) مختص کاربر ایجاد شده و در جلسه کاری مشترک می‎تواند چندین سرویس تعریف شده از قبیل اینترنت، اینترانت، VOD، VOIP، Game و ... به صورت موازی و همزمان استفاده نماید. شبکه هوشمند (SMART) شرکت عصر انتقال داده‎ها بصورت مجزا حسابرسی سرویس‎های هرمشترک (ارسال و دریافت) را انجام دادهو پارامترهای شبکه از قبیل سرعت ارسال و دریافت هر سرویس به صورت کاملاً مجزا اعمال می‎گردد.

برای مثال مشترک فرضی خانگی با سرعت 128kbps به اینترنت متصل می‎شود و درهمان لحظه می‎تواند با سرعت 2Mbps از شبکه اینترنت ملی استفاده نماید. با توجه به هوشمند بودن شبکه عصر انتقال داده‎ها، مشترک پرسرعت نیازبه هیچ‎گونه پیکربندی جدیدی نداردو همه پیکربندی‎های در BRAS انجام پذیرفته است.

متنی که سیو میکنه:

Smart Network دسترسی پر سرعت به شبکه‎‏های انتقال داده ها نقش بسیار مهمی در توسعه ملی ایفا می‎نماید با توجه به گسترش هسته مرکزی اینترنت ملی و اتصال همه مراکز استان‎ها از طریق فیبرنوری و قیمت تمام شده اینترانت نسبت به اینترنت می‎توان سرویس‎های ارزش افزوده و پرمصرفی همانند اینترانت VOD، VOIP، Game و ... تعریف و ارائه نمود. به توجه به طراحی صورت گرفته توسط تیم فنی شرکت عصر انتقال داده‎ها این مهم عملاً پیاده سازی، آزمایش و تحویل شده است. طراحی کلی بدین صورت بوده است که با اتصال مشترک به شبکه هوشمند (SMART) شرکت عصر انتقال داده‎ها، جلسه کاری (Session) مختص کاربر ایجاد شده و در جلسه کاری مشترک می‎تواند چندین سرویس تعریف شده از قبیل اینترنت، اینترانت، VOD، VOIP، Game و ... به صورت موازی و همزمان استفاده نماید. شبکه هوشمند (SMART) شرکت عصر انتقال داده‎ها بصورت مجزا حسابرسی سرویس‎های هرمشترک (ارسال و دریافت) را انجام دادهو پارامترهای شبکه از قبیل سرعت ارسال و دریافت هر سرویس به صورت کاملاً مجزا اعمال می‎گردد.برای مثال مشترک فرضی خانگی با سرعت 128kbps به اینترنت متصل می‎شود و درهمان لحظه می‎تواند با سرعت 2Mbps از شبکه اینترنت ملی استفاده نماید. با توجه به هوشمند بودن شبکه عصر انتقال داده‎ها، مشترک پرسرعت نیازبه هیچ‎گونه پیکربندی جدیدی نداردو همه پیکربندی‎های در BRAS انجام پذیرفته است.

لطفا در این 2 زمینه راهنمایی کنید

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری