teddy.team

ایجاد سایت دانلود با جوملا

5 پست در این موضوع

سلام

سوالم اینه که آیا جوملا برای ایجاد سایت دانلود مناسب هست؟ بله/خیر؟

افزونه ای مثل فوکا از نظر من مناسب این کار نیست... چون امکاناتی نداره که شما بتونی فایلهایی که اضافه میکنی بصورت بلاگ توی صفحه اول نشون بده و برای ایجاد منوهاش هم مشکلاتی هست..

اکثر سایتهای دانلود این موارد درشون باید بشه اجرا کرد:

1- نمایش آخرین فایلهای افزوده شده بصورت بلاگ

2- نمایش منوها به صورت درختی (اینو فوکا داره اما فک کنم برای 1.5 و کمی راست به چپ نمیدونم شده یا نه)

3- توانایی پشتیبانی از حجم بالای سایت (این مشکل تو نسخه سه جوملا ظاهرا داره حل میشه)

4- فراخوانی فایل از سروری به جز سرور سایت.. مثلا سرور مخصوص فایلهای دانلود

آیا جی دانلود مناسبه؟

آیا برای طراحی سایت دانلود نکته دیگه ای هم هست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از سی ام اس pphpnuke مشهد تیم استفاده کنید، چرا که شرایط سایت های دانلودی رو با این سی ام اس راحت تر می تونید ایجاد کنید

سلام

سوالم اینه که آیا جوملا برای ایجاد سایت دانلود مناسب هست؟ بله/خیر؟

بله.

افزونه ای مثل فوکا از نظر من مناسب این کار نیست... چون امکاناتی نداره که شما بتونی فایلهایی که اضافه میکنی بصورت بلاگ توی صفحه اول نشون بده و برای ایجاد منوهاش هم مشکلاتی هست..

از افزونه های دیگه مثل جی دانلود یا ریمیستوری استفاده کنید.

اکثر سایتهای دانلود این موارد درشون باید بشه اجرا کرد:

1- نمایش آخرین فایلهای افزوده شده بصورت بلاگ

2- نمایش منوها به صورت درختی (اینو فوکا داره اما فک کنم برای 1.5 و کمی راست به چپ نمیدونم شده یا نه)

3- توانایی پشتیبانی از حجم بالای سایت (این مشکل تو نسخه سه جوملا ظاهرا داره حل میشه)

4- فراخوانی فایل از سروری به جز سرور سایت.. مثلا سرور مخصوص فایلهای دانلود

آیا جی دانلود مناسبه؟

آیا برای طراحی سایت دانلود نکته دیگه ای هم هست؟

توضیحات افزونه ها به همراه دمو در سایت جهانی از هر پاسخی کاملتر هست.

من پیشنهاد میکنم از وردپرس برای سایت دانلود استفاده کنید

دلایل

1 محیط کاری وردپرس در زمینه دانلود بسیار کاربر پسند هست و قالب زیاد در این مورد داره

2- نیاز به استفاده از هیچ پلاگینی نیست کاربرای زیادی به خاطری جی دانلود و.. به سایت شما نمیان چون مجبورن بریا دانلود 2 صفحه بازکنن وعملا برای دیال اپ مناسب نیست البته میشه تو جوملا هم مستقیم لینک داد

3- وردپرس از نظر seoبسیار بهتر از جوملا هست

4-همه سایت های دانلود ایران وردپرس هستن

خودتان قضاوت کنید.:auau:

من پیشنهاد میکنم از وردپرس برای سایت دانلود استفاده کنید

دلایل

1 محیط کاری وردپرس در زمینه دانلود بسیار کاربر پسند هست و قالب زیاد در این مورد داره

2- نیاز به استفاده از هیچ پلاگینی نیست کاربرای زیادی به خاطری جی دانلود و.. به سایت شما نمیان چون مجبورن بریا دانلود 2 صفحه بازکنن وعملا برای دیال اپ مناسب نیست البته میشه تو جوملا هم مستقیم لینک داد

3- وردپرس از نظر seoبسیار بهتر از جوملا هست

4-همه سایت های دانلود ایران وردپرس هستن

خودتان قضاوت کنید.:auau:

1- این گزینه برای کسانی میتونه تاثیر گذار باشه که بگیم با میحط جوملا آشنا نباشن.. قبول دارم محیط جوملا قدری پیچیده هست ولی ظاهرا توی نسخه سه به این قضیه دقت شده.. و اینکه قالبهای وردپرس امکاناتی داره که قدرتشون رو بیشتر کرده.. مثلا میشه بخشهایی برای ثبت قیمت (توی قالبهای فروشگاهی) و.. تعیین کرد.. با اینکه اینکار از لحاظ عملی شدنیه نمیدونم چرا قالبهای جوملا از این ویژگی ها استفاده نکردن.. اگرم آره که من ندیدم

2- اینم موافقم. افزونه*های موجود جوملا برای سایتهای دانلود بزرگ مناسب نیستن.. اگه یه پلاگین خوب برای همین فوکا نوشته بشه میتونه خیلی خیلی نتیجه نظر ما رو تغییر بده اما مساله اینجاست که جوملا تواناییشو داره اما افزونه های حاضر مناسب سایتهای حرفه*ای دانلود نیستن...

3- اصلا قبول ندارم. جواب من اینه که من خیلی از سایتهام که از افزونه ای هم برای سئو توشون استفاده نکردم از سایتهای وردپرسی جلو تر هستن توی رقابت سئو.. فقط یسری نکات میخواد رعایت بشه..

4- این یکی رو هم قبول ندارم.. بهتر بود میگفتید بیشتر اما این هم دلیل به این نمیشه که بیشتر مردم چون کاری رو انجام میدن درست باشه.. خیلی*ها سیگار میکشن و سیگار کشیدن رو هم خیلی دوست دارن شاید منم سیگار بکشم اما این دلیل نمیشه که سیگار رو تایید کنم چون خیلی ها دوست دارن.. فقط یه مثال بود!

اما بحث اینجاست...

آیا جوملا برای سایتهای دانلودی که تعداد زیادی فایل رو میخواد ارائه بده مناسب هست؟

اگر نه چه سیستمی...

با توجه به سوالای پست اول دوستان جواب بدن ممنون میشیم...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری