azadeh_1510

تغيير در ظاهر

15 پست در این موضوع

دوستان عزيز وقتتون بخير

من ميخوام توي سايت

1-لوگوي بالاي صفحه را حذف كنم

2-توي متنش هم يه جا يه عكس دارم كه اونم ميخوام بردارم توي صفحه اصلي

چه بايد كرد؟

با تشكر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تمپليت رو از يك سايت دانلود كردم

اسمش هست:ja edenite

من اينطوري كه متوجه شدم بايد توي همون مسيري كه لوگو هست، لوگوي شركت رو قرار بدم با همون اندازه اما هر كاري ميكنم اندازه هاشون يكي درنمياد:(

ممكنه كمكم كنين؟

دوست عزیز اگه میخواید اندازه درست دربیاد دو روش زیر رو انجام بدید

1-یا از داخل سورس ها اندازه روببینید

2-یا لوگوی خود اون فالب رو ذخیره کنید و رو اون تغییرات بدید

ببینید برید به فایلهای قالب=قسمت image لوگوی خود قالب رو پیدا کنید و اونو با نرم افزارهای ویرایش تصویر باز کنید و روش تغییرات بدید

منم همينكار رو انجام دادم اما حل نشد

بعد از اعمال تغییرات سایتتون رو با ctrl+f5 رفلش کنید احتمالا کش شده باشه....

شما با فایرفاکس سایتتون رو باز کنید روش راست کلیک کنید و گزینه View Page Info رو بزنید سپس پنجره ای که میاد Media رو بزنید

آدرس همه تصاویر صفحه رو میاره توشون مسیر تصویر لوگو رو ببینید و دقیق برید ویرایش کنید دقت کنید فرمت تصویر خودتون با تصویر لوگوی سایت یکی باشه....

دقیق انجام بدید حتما تغییر میکنه...

اندازشم مثل اون باشه راحت میشید درست کار میکنه البته بستگی داره به برنامه گاهی اندازه های متفاوت رو هم درست میاره

گاهی هم باید سی اس اس رو تغییر بدی تا اندازه دلخواهت بذاری...

سلام.

شما اولش پرسیدی که چطور می شه لوگوی سایت رو حذف کرد و بعد پرسیدی چطور می شه اونو تغییر داد.

بلاخره کدومش. من هر دوتاشو توضیح می دم:

1- حذف : برای این کار دو راه وجود داره یا اینکه عکس لوگو رو پاک کنی که باید بری توی مسیری که عکس لوگو

وجود داره و اونو حذف کنی یا اینکه از css و html سر در بیاری و بری توی فایل های مربوط به قالبت و از اونجا

موقعیت مربوط به لوگو رو کلا حذف کنی.

2- ویرایش : برای این کار هم کافیه که لوگوی خودت رو با لوگوی قالبت عوض کنی. برای دیدن سایزش هم لوگوی قبلی رو با نرم افزار

فتوشاپ باز کن و از منوی image گزینه ی image size رو بزن. توی پنجره ای که ظاهر می شه سایز دقیق لوگو رو نوشته. حالا کافیه که سایز

لوگوی خودت رو برابر اون قرار بدی. برای این کارم می تونی لوگوی خودت رو باز کنی و از همون گزینه ی image size اندازه ی لوگوی خودت رو تغییر بدی.

داداش اگه مشكلت حل نشد خوب ادرس سايتتو بذار تا دقيقا شما بگي چه تصويري رو ميخاي تغير بدي ما هم دقيقا بهتون ميگيم كجا و چيكار كنيد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری