parmis

غیر فعال شدن آژاکس جوم سوشیال

5 پست در این موضوع

نمی دونم چرا قسمت اشتراک مطالب (ارسال مطلب) جوم سوشیال غیر فعال میشه (روی دیوار و جاهای دیگه):auau:

جالب اینه که هم روی لوکال و هم روی هاست هم زمان غیر فعال شد! دوباره هم نصب کردم نشد. نسخه 2.6.1 (قبلی) را هم نصب کردم درست نشد.

این دفعه دومه که این اتفاق می افته و اینجوری کاربر می پره.

شنیدم که این مشکل برای دیگران هم پیش اومده.

اگه راه حل دارید بگید تورو خدا. بدجوری ضرر می دم. پیرومون کرد این سوشال.:nasihat:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

جهت اطلاع کاربران دیگر با تحقیقی که روی این مورد انجام دادم متاسفانه این مشکل در روم های خارجی هم مطرح شده و تنها جوابی که از شرکت جوم سوشیال ارائه شده این است که احتمالا جاوا اسکریپت یا مورد دیگری با آژاکس تداخل داره. در ادامه با غیر فعال کردن تمام پلاگین ها و قالب ها باز هم مشکل سر جای خودش باقی بود. من که از ادامه کار با جوم سوشیال (خصوصا) ترس از پشتیبانیشون کاملا منصرف شدم. اونم سایت های سوشیالی که هر روز بزرگ تر میشه و این نوع باگ ها مرگ سایت است.

این باگ بر روی نسخه 1.5 جوملا هم تست شد که وجود دارد و با کامپوننت جوم وال این مشکل وجود نداره و ارسال ها توسط آژاکس اون انجام میشه.

نتیجه : برای سوشال یا میکرو بلاگ و وبلاگ روی جوملا و افزونه های اون اصلا فکر نکنید

پیروز باشید

شاید این مشکل روی نسخه نال شده پیش امده .. قطعا اگر نسخه لایسنس دار خریداری کنید پشتیبانیش وظیفه داره مشکل را بطرف کنه

عرض کردم جوابشون این بوده:

تداخل کد جاوا اسکریپت با آژاکس سوشال

در واقع می گن مشکل از کامپوننت ما نیست. ضمن اینکه اگه نال شده بود که می گفتند این نال شدس و ایراد داره (راحت تر بود که)

این موضوع از کار افتادن آژاکس توی فروم جوملای جهانی هم مطرح شده

حالا اگه تیم به اینطور مشکلات رسیدگی نکنه یا مشکلات دیگه ای که به نوعی با کامپوننت ارتباط داره و مدیر سایت قادر به برطرف کردنش نباشه و تیم از سر خودش باز کنه تکلیف سایتت با چند هزار کاربر و بازدید فراوان روزانه و زحمات چندین ماهت چی میشه؟ کافیه ده روز سایت بخوابه

جوملا برای این کارا خوب نیست چون عمومی هست و می شه ایراد را به هزار علت ربطش داد اما یه سوشال مثل phpfox یا....که اختصاصی برای این کار نوشته شده و عمومیت نداره یقینا نال شدش هم قابل اعتماد و رفع اشکاله و متخصص داره.

من که دوبار کاربر ازم سوخت و پشت دستمو داغ کردم.

بیچاره اون کسایی که از کلاهبردارای اینترنت ایران جوم سوشیال نال شده را خرید کردند.

احتمال داره بخاطر جیکوئری یا جاوااسکریپتهای افزونه های دیگه سایت تداخل پیدا میکنه شاید بهتر باشه جومسوشیال رو مجزا توی یه ساب دامین

روی جوملا نصب بشه و افزونه دیگه ای روی اون نصب نشه تا باعث ایجاد تداخل نشه...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری