mkz2010

سوال درباره Akeeba

13 پست در این موضوع

سلام دوستان وقتی با aceeba بک آب می گیریم چطورر باید بک آپ ایمپورت کنیم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز یک برنامه دیگه وجود داره در سایت خود akeepa است به نام eXtract Wizard که می تونید بک اپ گرفته شده رو با اون تبدیل کنید به zip

می گم من این برنامه extract wizard رو گرفتم ولی فایل رو ارحال فشرده خارج می کنه به zip تبدیل نمی کنه برنامه Akeeba فایل رو بصورت jpa دخیره می کنه این برنام اونواکسترکت میکنه می خواستم بدونم بک آپ Akeeba رو باید فقط اکسترکت کرد نباید جایی اونو ایمپورت کنیم

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

برنامه extract wizard بک آپ گرفته شده با فرمت jpa را به فایل های وب سایت تبدیل می کنه (قالب نصبی ایجاد می کنه) در ادامه می تونی فایل ها را با winrar فشرده کنی

اما به نظر من اگه میخواهی بک آپ آکیبا را روی سرور آپ کنی همون خروجی افزونه آکیبا (فایل jpa) را آپ کن بعد با برنامه kickstar که می تونی از سایت جوملا جهانی بگیری اونو با دستور

http://yourdomain.ir/kickstar.php ریستور کن

ویرایش شده در توسط amirhacker

دوستانی که بلدند با این سیستم کار کنند یه آموزش برا ما هم قرار بدهند

با اجازه اساتید (داریم درس پس میدیم)

مراحل ریستور کردن بک آپ Akeeba:

1- یک بک آپ با استفاده از افزونه Akeeba از وب سایت خودتون بگیرید (خروجی با پسوند jpa در مسیر C:\wamp\www\ghasedak\administrator\components\com_akeeba\backup قرار میگیره)

2- بک آپ گرفته شده را در هاست آپلود کنید

4- نرم افزار kickstar که در بالا گذاشتم را دریافت و در هاست خود آپلود کنید

3- نرم افزار kickstar را از حالت فشرده خارج کنید

5- یک پایگاه داده جدید در هاست خود ایجاد کنید (توی همین انجمن زیاد در موردش بحث شده)

6- با استفاده از دستور http://yourdomain.ir/kickstar.php بک آپ گرفته شده را مانند یک بسته نصبی جوملا نصب کنید (خیلی راحت و کاربر پسنده)

اگه مشکلی داشتید بگید

ممنون و التماس دعا

بهترین کار اینکه در تنظیمات افزونه فایل خروجی را به جای Jpa در حالت zip قرار دهید

در این صورت دیگر نیازی به تبدیل ندارید و خود برنامه بسته را به فایل زیپ به شما تحویل میده هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد

بهترین حالت همانطور که دوستمون فرمودند این هست که خروجی زیپ گرفته و بعد اکسترکت کنید روی هاست یا لوکال مانند یک جوملای تازه نصب کنید تمام اطلاعات سایت را آماده تحویل بگیرید

با سلام

من خروجی زیپ رو قرار دادم اما مجبورم بخاطر سرعت سایت چند تیکه ش کنم و وقتی دانلود می کنم و اکسترکت می کنم خطا میده. قبلآ تو لوکال اینکارو کردم و درست بوده اما تو هاست این مشکل وجود داره. اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم

کسی هست آدرس سایت رو بدم برام چک کنه؟

الان فایل بک آپی که با اکیبا گرفتید داخل هاستتون هست ؟ اگه نیست آپلود کنید . دسترسی هاست بدید براتون انجام بدم .

با سلام

من خروجی زیپ رو قرار دادم اما مجبورم بخاطر سرعت سایت چند تیکه ش کنم و وقتی دانلود می کنم و اکسترکت می کنم خطا میده. قبلآ تو لوکال اینکارو کردم و درست بوده اما تو هاست این مشکل وجود داره. اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم

باسلام

به صفحه کانفیگ آکیبا برید

Salesforce1 Platform: Trusted Application Development Platform - Salesforce.com

در اینجا در بخش

[h=4]Quota management[/h]اول فیلد Enable size quota فعال کنید و بعد Size quota رو به مقدار دلخواهتون انتخاب کنید.

موفق باشید و سربلند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری