halal314

تغییر آدرس تصویر و عدم نمایش آن در مطلب جوملا!!!

19 پست در این موضوع

سلام

من در مطلبم تصاویری که قرار میدم نمایش نمیده، تازه فهمیدم که علتش اینه که در ایتدای آدرس تصویر، آدرس مطلب رو قرار میده و همین باعث میشه که تصویر آدرسش عوض بشه و نمایش پیدا نکنه

مثلا : www.mydomain/content-address/picture-address

حالا چیکار کنم؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

:25r30wi:

درود بر شما

شما اخیرا پلاگینی چیزی نصب کردید ؟ :jan:

:image177:

:25r30wi:

اول اینکه این شکلها چه معنی میده شما ارسال کردید؟

دوم قوانین انجمن رو حتما مطالعه کنید در غیر اینصورت اگر نحوه ارسال پست های شما توهین آمیز باشه ابتدا اخطار و در نهایت موجب اخراج شما خواهد شد.

سپاس

در خصوص مشکل مطرح شده هم همینطور که mehdininja گفتند چک کنید پلاگین خاصی نصب نکرده باشید

دوم قوانین انجمن رو حتما مطالعه کنید در غیر اینصورت اگر نحوه ارسال پست های شما توهین آمیز باشه ابتدا اخطار و در نهایت موجب اخراج شما خواهد شد.

سپاس

در خصوص مشکل مطرح شده هم همینطور که mehdininja گفتند چک کنید پلاگین خاصی نصب نکرده باشید

اتفاقا سوال من هم همینه که این شکلکا چین؟؟؟؟

نه پلاگینی نصب نکردم

جالبه، k2 رو هم که فعال کردم باز هم مطالب رو که مستقیما از منو لینک میدم درستن، اما وقتی از ماژول یا جای دیگه میرم سراغشتصاویر نمایش داده نمیشن

یعنی مشکل فقط توی ماژول هست؟ اگر بله از چه ماژولی استفاده میکنید؟ و اینکه برخی ماژولها ممکنه در ایجاد تصویر بند انگشتی (thambnail) روی لوکال توانایی نداشته باشند ولی روی هاست مشکلی ندارند

سپاس

درود

نه جناب چه قصد توهینی با این چن شکلک . در امضاء که شکلک قرار نمیگیره گفتم از اینجا استفاده کنم .

امضاء :

دوست عزیز آدرس سایتت رو بگو نگاهی بندازیم تا ببینم مشکل شما چیه . howit

نه اتفاقا وقتی با bt content slideم و میرم تو مطلب عکسها نمایش دادr میبینمش درسته اما وقتی کلیک میکنم و میرم توی مطلب، تصاویر نمایش داده نمیشن

معاومه که مشکل توی هسته جوملاست

http://www.memarbook.com/%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8/%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86

عزیز من هر لینک عکسی رو زدم عکس نیاورد . و 404 آورد یعنی عکس موجود نیست وقتی عکس موجود نیست چطور باید جوملا بیاره .

شما از هاستتون به پوشه images برید و مطمئن بشید که اون عکسها هستند و لینکشون درست وارد شده لینک عکسها رو هم داخل هاست بررسی کنید .

مشکل شما لینک عکس است . اون هاست

اگر شما میگید مشکل از جوملاست یه عکس رو در سایت های آپلود عکس آپلود کرده و لینکش رو به مطلب بدهید بعد نتیجه بگیرید .

خیر دوست عزیز، نوشته های من رو با دقت مطالعه نفرمودید، بنده هم عرض کردم که قبل از آدرس تصویر بصورت اتوماتیکآدرس مطلب رو اضافه میکنه (علت ارور404 هم همینه وگرنه عکس موجود هست)

شما فاصله بین دامین تا پوشه image رو توی آدرس تصویر اک کنید، اونوقت تصدیق خواهید کرد که عکس هست

من حتی وقتی آدرس عکس رو دستی هم بهش میدم باز هم آدرس مجموعه مطلب رو قبل از آدرس عکس اضافه میکن

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستش من هرکاری کردم درست نشد، این بود که عکسها رو توی هاست مخصوص آپلودم آپ کردم و لینکش رو قرار دادم، با این روش عکسها نمایش پیدا میکنند (که خوب این روش مسلما روش خوبی نیست، چون برای هر ارسال خیلی وقت رو میگیره.

من توی آدرس زیر عکسهایی رو قرار دادم که همشون به این علت که توی هاست آپلود هستند درست کار میکنند، اما اگر دقت بفرمایید، زیر قسمتی که نوشتم " منبع:memarinews.com" (که حدودا در ابتدای مطلب قرار داره) عکسی رو از روی قصد قرار دادم تا شما کنترل بفرمایید که دقیقا همون به این علت که توی خود هاست اصلی آپ شده نمایش داده نمیشه.

http://www.memarbook.com/component/easyblog/entry/%D8%A8%D8%B1%D8%AC%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AA%DB%8C%DA%A9.html?Itemid=759

حالا اگر شما روی همون تصویر که لود نمیشه راست کلیک کرده و open image in new tab رو بزنید میبینید که آدرس زیر باز میشه:

http://www.memarbook.com/component/easyblog/entry/images/easyblog_images/42/b2ap3_thumbnail_--18.jpg

حالا عبارت /component/easyblog/entry رو از آدرسش حذف کنید، میبینید که تصویر باز میشه؛ بنابر این عبارت /component/easyblog/entry بصورت اتوماتیک به آدرس اضافه شده.

(همین مشکل در مورد نمایش ندادن تصویر فلش ماژول گوگل پلاس در گوشه سمت چپ و پایین صفحه هم هست)

حالا اینجا دو تا نکته هست که مهمه:

اولا - مشکل از easyblog نیست، به این علت که دقیقا همین مشکل در مورد مطالب نوشته شده با هسته جوملا و همچنین k2 هم وجود داره.

ثانیا - من حتی آدرس رو بصورت دستی هم بهش دادم اما باز هم خودش بصورت اتوماتیک اون آدرس رو بهش اضافه میکنه (یعنی نام مجموعه و زیر مجموعه رو به آدرس عکس اضافه میکنه یعنی میشه : آدرس تصویر در هاست + آدرس مطلب + نام دامنه//:http )

آیا در هسته جوملا چیزی وجود داره که آدرس مطلب رو به عکس اضافه کنه؟ ( من که نیافتم)

آیا مشکل رو با htaccess نمیشه حل کرد؟

ویرایش شده در توسط halal314

درود

این که میگید ادرس اضافه میکنه ممکنه کار پلاگینی یا افزونه باشه که نصب کردید . 100% کار پلاگین هات هست برسی شون بکنم

حتی k2 رو پاک کنید ببینید مشکل برطرف میشه میتونه کار این افزونه باشه . یا افزونه های که نصب کردید . فقط کار افزونه هاست .

ببینید من 2 هفتس افزونه ای نصب نکردم، پس چطور یکهو اینطور شده؟

راستش من هرکاری کردم درست نشد، این بود که عکسها رو توی هاست مخصوص آپلودم آپ کردم و لینکش رو قرار دادم، با این روش عکسها نمایش پیدا میکنند (که خوب این روش مسلما روش خوبی نیست، چون برای هر ارسال خیلی وقت رو میگیره.

من توی آدرس زیر عکسهایی رو قرار دادم که همشون به این علت که توی هاست آپلود هستند درست کار میکنند، اما اگر دقت بفرمایید، زیر قسمتی که نوشتم " منبع:memarinews.com" (که حدودا در ابتدای مطلب قرار داره) عکسی رو از روی قصد قرار دادم تا شما کنترل بفرمایید که دقیقا همون به این علت که توی خود هاست اصلی آپ شده نمایش داده نمیشه.

Memarbook | جامعه مجازی معماران -

حالا اگر شما روی همون تصویر که لود نمیشه راست کلیک کرده و open image in new tab رو بزنید میبینید که آدرس زیر باز میشه:

http://www.memarbook.com/component/easyblog/entry/images/easyblog_images/42/b2ap3_thumbnail_--18.jpg

حالا عبارت /component/easyblog/entry رو از آدرسش حذف کنید، میبینید که تصویر باز میشه؛ بنابر این عبارت /component/easyblog/entry بصورت اتوماتیک به آدرس اضافه شده.

(همین مشکل در مورد نمایش ندادن تصویر فلش ماژول گوگل پلاس در گوشه سمت چپ و پایین صفحه هم هست)

حالا اینجا دو تا نکته هست که مهمه:

اولا - مشکل از easyblog نیست، به این علت که دقیقا همین مشکل در مورد مطالب نوشته شده با هسته جوملا و همچنین k2 هم وجود داره.

ثانیا - من حتی آدرس رو بصورت دستی هم بهش دادم اما باز هم خودش بصورت اتوماتیک اون آدرس رو بهش اضافه میکنه (یعنی نام مجموعه و زیر مجموعه رو به آدرس عکس اضافه میکنه یعنی میشه : آدرس تصویر در هاست + آدرس مطلب + نام دامنه//:http )

آیا در هسته جوملا چیزی وجود داره که آدرس مطلب رو به عکس اضافه کنه؟ ( من که نیافتم)

آیا مشکل رو با htaccess نمیشه حل کرد؟

با سلام خدمت دوستان عزیز، بعضی از دوستان چیزهایی نوشتن که واقعاً خنده داره ما نباید تا یه کسی به مشکل بر خورد بگیم که یه چیزی احتملاً نصب کردید.

دوست عزیز مشکل شما، با این روش به صورت موقت حل خواهد شد، شما بعد از اینکه تصویر خود را آپلود کردید با ادیتور یا هرچیزی که تصاویر خود را در متن قرار می دهید، آنجایی که آدرس تصویر شما وجود دارد ابتدای خط آدرس تصویر خود یک / اضافه کنید نمایش تصویر شما درست می شود.

این مشکل هم وقتی به وجود می آید که شما سئو جوملا را فعال می کنید و به صورت یونیکد ذخیره می کنید.

من خودم الان چند وقت هست که دارم روش کار می کنم تا ببینم چرا همچین مشکلی رخ می دهد.

احتمالاً یک گزینه ای مربوط به php.ini هست که باید فعال یا غیر فعال باشد.

من الان چند سایت، که خودم با جوملا طراحی کردم به شما نشون می دهم ولی همه آنها مشکل نمایش تصویر را نداشتند فقط یکی از آنها همین مشکل دوست عزیز ما را داشت ولی با اینکار مشکل ما برطرف شد.

صفحه اصلی - پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما

اما سایت های زیر هبچ کدام مشکل ندارند، با فعال بودن سئو سایت.

http://www.kelas20.ir/

http://www.minookhabar.ir/

http://goleramian.ir/

بالاخره هیشکی کمکم نکردو و بعد ۳ روز گیج زدن

۱)تمامی کامپوننت هایی رو که نصب کرده بودم رو پاک کردم

۲)htaccessرو با یک خامش جایگزین کردم

۳)جوملا رو بروز رسانی کردم

مشکلم حل شد

اینم گفتم بنویسم تا بعد من هرکی به مشکل میخوره نحوه رفع مشکل من شاید به دردش بخوره

یا حق

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری