joom

تغیرات تخصصی قالب

18 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اول تشکر میکنم از شما دوست عزیز بایت توجه به پست بنده و خواندن این پستgift

سوال هام کمی خاص هست واقعیت 1 ماهی هست دارم با این مشکل دست و پنچه نرم میکنم .از دوستان پرسیدم ولی کسی جواب بنده رو نداده..

سوال من در مورد آیکون های مطالب نمایش بازدید مطالب هست.منظورم همنو آیکون چاپ ایمیل نمایش تعداد بازدید مطالب هست.

من میخوام کاری کنم که انتهای تیتر مطلبم من آیکون چاپ و آیکون ایمیل باشه(یعنی انتهای تیتر هر مطلب آیکون ها بیاد اگر تیتر مطلب رو بدین شکل در نظر بگیریم ---------------بعد جای خالی هست-----آیکون ها) شکل این آیکون هم مثل سایت زیر باشه:

www.joomiran.org

منظورم از شکل این هست که وقتی موس میره روش مثل اون کمرنگ بشه

بعد میخوام نمایش تعداد بازدید انتهای هر مطلب بیاد.یعنی بعد از دکه ادامه مطلب بزنه تعداد بازدید از این مطلب مثلا 50 تا

این هایی که گفتم رو تو تمام انجمن ها پرسیدم ولی هیچ کس به بنده پاسخ نداده.بنده با css وc++ آشنایی دارم.

و این رو هم اگر میشه کمک کنید البته مطالب بالا خیلی بیشتر برام ضروری هستند.

من میخوام وقتی که کاربر ادامه مطلب رو بزنه تعداد بازدید از مطلب رو براش نشون بده

ممنون میشم تو این ظمینه ها بنده رو کمک کنید.اگر به صورت رایگان هم از کمک کردن صرف نظر میکنید بگید تا مبلغی که میگید رو به حساب شما دوستان واریز کنم تا لنده هم این رو یاد بگیرم...

ولی به خدا زکات علم آموزش اون هست...

ممنون میشم کمکم کنید

ویرایش شده در توسط joom

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تمام مواردی که شما مطرح کردید باید در فولدر کامپوننت com_content تغییراتی ایجاد کنید

نیاز به آشنایی کامل با ساختار کامپوننت کانتنت داره

ممنون مهندش که جواب بنده رو هم داید

مشکل من اینجاست که کد css وجود نداره که بهش مارجین و.. بدم

همش php هست

میشه بگید برای اون کار ها باید چی کار کنم؟

اگر هم هزینه ای در بر داره بگید تا تقدیمتون کنم

مهندس طالبی کمکم نمی کنید دیگه؟؟؟

دوستان دیگه میشه کمکم کنید؟

دقیقا باید کدوم پوشه ویرایش بشه؟

من c++ , C# هم بلد هستم خوشحال میشم کمکم کنید:bala:

دوست عزیز برای هر مورد خواصی کد php خواصی وجودد اره که این هارو در صفحه فراخوانی می کنه شما باید کد ها رو پیدا کنید وجاهای اونارو عوض کنید و برای این کاربهتره از تیبل استفاده کنید

تشکر تشکر تشکر

واقعا ممنون که جواب دادید

من کدهاش رو پیدا کردم فقط با جا به جایی ok میشه؟

یعنی من بخوام آمار بازدید مطلب رو بیارم کنار ادامه مطلب فقط کافیه کد تعداد بازدید رو بعد از کد ادامه مطلب قرار بدم؟

میتونید لطف کنید کد ادامه مطلب و تعداد بازدید رو بگید خط چند کدوم فایل ها هستند؟

ممنون

بله دوست عزیز باید کد هارو کامل جابجا کنید وبا جابجایی اوکی می شه اگه اوکی نشد کد بازدید وادامه مطلب رو با جدول کشی یعنی تیبل کناره م قرار بدین که صد در صد اوکی می شه

میتونید لطف کنید کد ادامه مطلب و تعداد بازدید رو بگید خط چند کدوم فایل ها هستند؟

اگر نمیتونید بگید خط چند بگید کدوم فایل رو باید باز کنم؟

جوملا 2.5

ممنون

مثلا تونستن نیست کمی پیچیده است وتو هر قالب متفاوت اما بزار کمی بگم شاید به جای رسیدیم

اول یک پوشه داخل قالب بسازین به نامhtml

بعد به داخل جوملا خودتون برید به بخش components

بعد داخل پوشه com_content شوید

خب حالا بر می گریدم به فپوشه html یک پوشه داخلش می سازیم به نام com_content یعنی دقیقا همونی که داخل پوشه کامپوننت های خود جوملا بود

حالا دوباره برمی گردیم به پوشه com_content که داخل componentsخود جوملا بود وبه پوشه views می ریم تا این جا اوکی ؟

components\com_content\views

داخل پوشه views تعدای پوشه است به نام های archive,article,categories,category,featured اوکی؟

حالا بر می گردیم به پوشه html ومی ریم داخلش وحالا اینجا همون پوشه که قبلا ساخته بودیم به نامcom_content وجود داره حالا داخل پوشه com_content می شیم وچند تا پوشه جدید می سازیم دقیقا به نام های archive,article,categories,category,featured که دقیقا مشابه پوشه های موجود در پوشه views است

نکته : خب بر می گردیم به پوشه viewsکه در جوملا وجود داشت components\com_content\views

حا لا برای مثال داخل پوشه archive می شیم و وارد پوشه tmpl می شیم حالا هر چی داخل پوشه tmpl وجود داره کپی میک نیم و می بریم داخل پوشه archive که در داخل بسته قالب درست کردیم به ادرس html\com_content\archive حالا اون موارد کپی شده رو اینجا اضافه می کنیم

حالا برای پوشه های موجود در html\com_content یعنی article,categories,category,featured هم دقیقا موارد نکته بالا رو اجرا می کنیم تا تمام فایل ها منتقل بشن

حالا کار تمومه برای تغییرات هم برین به پوشه ها مختلف داخل html\com_content وفایل های default.php رو ویرایش کنید وتغییرات رو اعمال کنید

برایا ون مورد تغییرات شما هم فکر کنم باید به default.php داخل پوشه article برین و می تونین تما کد های فراخوانی php رو مشاهده کنید وتغییرات مورد نیاز رو ویرایش کنید

امیدوارم مشکل شما حل بشه

ممنون داداش

فقط یه سوال

چرا پوشه html ساختیم؟اصلا که باهاش کار نکردیم؟برای چی ساختیمیش پس؟

کار نکردیم یعنی چی؟ما این همه پوشه داخل com_content داخل پوشه html ساختیم و موادر گفته شده نکته رو داخل پوشه های html ,منتقل کردم وباید اونا رو تغییر بدیم

آقا شرمنده

فایل default.php داخل پوشه article من کل محتویات رو پاک هم میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!حتی محتوای همین فایل رو تو خود پوشه جوملا رو هم

پاک میکنم اتفاقی نمیوفته!!

میشه دوستان لطف کنند و بپند من کدوم فایل ++ کدوم خط رو جابه جا کنم تا تعداد بازدید مطالبم من کنار دکمه ادامه مطلب زده بشه

میشه این لطف رو در حقم انجام بدید؟

اگر defaulte پوشه article کار نکرد پس رو پوشه های دیگه تمرکز کن

دوست خوب من تشکر از شما

ولی واقعیت هر کاری کردم نشد که نشد...

میشه شما لطف کنید و این راه رو برید و بگید باید کدوم فایل و کدوم خطش رو جابه جا کرد؟

یه دنیا تشکر

دوست خوب من تشکر از شما

ولی واقعیت هر کاری کردم نشد که نشد...

میشه شما لطف کنید و این راه رو برید و بگید باید کدوم فایل و کدوم خطش رو جابه جا کرد؟

یه دنیا تشکر

چون این مورد زیاد به کار نمی ره بنده دقیق یادم نیست اما قول نمی دم اگه وقت کردم نگاه می ندازم رو چشم

ممنون blazhel جان به خدا خیلی شرمنده ام کردی داداش منتظرت هستم

مرسی

آقا میشه خواهش کنم این کار رو امروز انجام بدید؟

خواهشا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری