dvdlar2005

مشکل ایمیل فعال سازی

9 پست در این موضوع

سلام

من یک مشکل دارم با سیتم ایمیل جوملا

اینکه هر کاری می کنم هیچ ایمیلی نمیفرسته چه در قسمت ارسال ایمیل گروهی و چه ایمیل فعال سازی

مثلا در قسمت ایمیل گروهی با :

خطای SMTP! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست: dvd.lar2006@gmail.com

سرور SMTP با خطا روبرو شد: authentication required

مواجه می شوم

مشکل چیست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تا اونجاکه می دونم شما باید تو کنترل پنل هاستتون ایمیل رو ایجاد کنید بعد بیاید ازقسمت تنظیمات کلی درجوملا اونو وارد کنید آموزشش تو انجمن باید باشه تو گوگل هم سرچ کنید پیدا می شه

تا اونجاکه می دونم شما باید تو کنترل پنل هاستتون ایمیل رو ایجاد کنید بعد بیاید ازقسمت تنظیمات کلی درجوملا اونو وارد کنید آموزشش تو انجمن باید باشه تو گوگل هم سرچ کنید پیدا می شه

همین کار رو کردم ولی باز هم ایمیلی ارسال نمیشه

یکی به دادم برسه

سرورم رو عوض کردم و سروری گرفتم که cpanel11 داشته باشه.

حالا این پیغام رو میده:

خطای SMTP! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست: dvd_lar2005@yahoo.com

سرور SMTP با خطا روبرو شد: Please turn on SMTP Authentication in your mail client, or login to the 550-IMAP/POP3 server before sending your message. 550-static.11.41.4.46.clients.your-server.de (mahdi313-lar.ir) 550-[46.4.41.11]:34022 is not permitted to relay through this server without 550 authentication.

email.jpg

تنظیمات ایمیلم هم اینطوره:

email2.jpg

تنظیماتتون رو به این شکل انجام بدید و تست کنید

[ATTACH=CONFIG]2819[/ATTACH]

تنظیماتتون رو به این شکل انجام بدید و تست کنید

[ATTACH=CONFIG]2819[/ATTACH]

حالا که این جور تنظیم می کنم در هنگام فرستادن ایمیل گروهی فقط به ایمیلی که به عنوان فرسنتنده وارد کردم ایمیل ارسال می شود.ولی برای کاربران ارسال نمی شود

لطفا راهنماییم کنید

چی کار کنم؟

حالا که این جور تنظیم می کنم در هنگام فرستادن ایمیل گروهی فقط به ایمیلی که به عنوان فرسنتنده وارد کردم ایمیل ارسال می شود.ولی برای کاربران ارسال نمی شود

لطفا راهنماییم کنید

چی کار کنم؟

سلام عزیز

آقا من هم با این مشکل مواجه شدم ولی هیچ جا نتونستم جواب درست پیدا کنم از طریق سایت به ایمیل دامین ایمیل ارسال میشه ولی به ایمیل های دیگه مثل جیمیل و یاهو نه. آیا شما این مشکل رو حل کردین؟

سلام عزیز

آقا من هم با این مشکل مواجه شدم ولی هیچ جا نتونستم جواب درست پیدا کنم از طریق سایت به ایمیل دامین ایمیل ارسال میشه ولی به ایمیل های دیگه مثل جیمیل و یاهو نه. آیا شما این مشکل رو حل کردین؟

یه تصویر از تنظیمات ایمیلتون در تنظیمات کلی قرار بدید ببینیم به چه شکلی هست

لطفا راهنماییم کنید

چی کار کنم؟

تنظیمات رو مثل تصویر زیر تغییر بدید چک کنید

[ATTACH=CONFIG]4882[/ATTACH]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری