zero0o

کامپوننت اکسپاورر!!! آیا میتواند مشکل ساز شود؟

4 پست در این موضوع

درود به همگی

همونطور که دوستان اطلاع دارند کامپوننت اکسپلورر دسترسی به روت سایت رو ممکن میکنه. و این میتونه راهی بشه برای دسترسی به روت هاست.

سوال اینجاست که اگر هکری این کامپوننت را نصب کند و وارد روت سایت و نهایتن روت هاست شود...... این یعنی نابودی کامل!!!!

چاره چیست؟

حتی اگه هاست ftp رو بسته باشه و در کل نصب کامپوننت ممکن نباشه... آیا میتونیم بگیم تحت هیچ شرایطی هکر نمیتونه نصب رو انجام بده!!!؟؟؟

دوستان عزیزی که اطلاعی در این زمینه دارند خواهشن نظر بدن.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اول اینکه هکر چطوری میتونه به مدیریت جوملای شما دسترسی داشته باشه که بخاد نصب کنه؟

دوم اگر دسترسی به ادمین جوملا داشته باشه که یعنی دسترسی به هاست شما داره پس چرا باید خودش رو خسته کنه کامپوننت نصب کنه روی ادمین شما؟

هدف از این سوال جلوگیری از دسترسی هکر به هاست هست. پس فرض رو بر این بزاریم که هکر به نحوی وارد مدیریت جوملای ما شده.

سوال من این بود که آیا میتونیم بگیم هکر نمیتونه وارد روت هاست بشه؟؟؟ دقت داشته باشید که روت هاست مدنظر من هست نه هسته جوملا

و اما شما گفتید:

"اگر دسترسی به ادمین جوملا داشته باشه که یعنی دسترسی به هاست شما داره"

یعنی اگر هکر یا هر شخصی وارد مدیریت جوملای من شد به روت هاستم دسترسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که شد فاجعه!!!!!!!!!!

بله یعنی فاجعه خب هر کدوم از موادر گفته شده چه هاست چه ادمین به هم ربط دارن پس باید هواستون باشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری