keyvan b

مشکل در کامپوننت virtumart

4 پست در این موضوع

سلام دوستان

من از کامپوننت virtumart برای فروشگاه استفاده میکنم ولی نمیخوام از پرداخت آنلاین استفاده کنم فقط میخام فروش پستی داشته باشم ینی هر محصول به فرمی لینک بشه که کاربر اطلاعاتشو اونجا وارد کنه .

ممنون میشم اگه کمک کنین

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوستان :(

من یک مشکل جدی با ایندکس شدن صفحات محصولات در وبسایتم دارم . فروشگاه سازم ویرچومارته

همه صفحات محصول ها و گروه های ویرچومارت داخلش کد rel="canonical" هست و وبمستر نمیتونه ایندکس کنه

<link href="http://cctv-ip.ir/index.php/shop/دوربین-مدار-بسته/دوربین-آلباترون-b-460-دوربین" rel="canonical" />

داخل تنظیمات ویرچومارت خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم .چطور می تونم کد را از صفحات حذف کنم؟

website: http://www.cctv-ip.ir

سلام دوستان :(

من یک مشکل جدی با ایندکس شدن صفحات محصولات در وبسایتم دارم . فروشگاه سازم ویرچومارته

همه صفحات محصول ها و گروه های ویرچومارت داخلش کد rel="canonical" هست و وبمستر نمیتونه ایندکس کنه

<link href="http://cctv-ip.ir/index.php/shop/دوربین-مدار-بسته/دوربین-آلباترون-b-460-دوربین" rel="canonical" />

داخل تنظیمات ویرچومارت خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم .چطور می تونم کد را از صفحات حذف کنم؟

ابتدا لازم میدونم قوانین انجمن جوملا رو یادآوری کنم که مطالعه و رعایت کنید . ارسال چندباره ی یک سوال در تاپیک های مختلف و یا ارسال سوال در تاپیک شخص دیگر خلاف قوانین هست و در صورت تکرار مطابق قوانین برخورد خواهد شد .

مورد بعد ، ابتدا کاربرد دستور canonical رو مطالعه کنید : Canonical link element - Wikipedia, the free encyclopedia که مانع از ایندکس شدن سایت نمیشه و به دلیل دیگه در سایت استفاده میشه

و در ادامه اینکه سایت شما مشکلی نداره و این کد به درستی و در مواقع لزوم در جای مناسب استفاده شده که نیاز به هیچ تغییری نداره .

اینکه چرا سایت شما ایندکس نشده که شده و با " " در صفحه دوم یک لینک از سایت شما هست موضوع دیگه ای هست که باید یا خودتون بهینه کنید و یا با پرداخت هزینه از سئو کار ها بخواید که مشکل سایتتون رو رفع کنند . از تاپیک بررسی سئو همین انجمن هم میتونید مشکلات سئو سایتتون رو جویا بشید .

البته با صبر . نه ارسال چند باره ی سوال .

نه رئیس تشکر لازم نیست

مشکل را حلش کردم داداش

مشکل این بود که وقتی سئو ویرچومارت را فعال می کردم تگ canonical به همه صفحات زیر نظر ویرچومارت اضافه میشد.

به مسیر components/com_virtuemart/view/productsdetail رفتم و در فایل view.php دستوری که برای ساختن canonical link بود را حذف کردم مشکل حل شدش

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری