it-net

" اناالله و انا اليه راجعون" حجت رفت..........

2 پست در این موضوع

" اناالله و انا اليه راجعون"

همه از او هستند و به سوی او باز خواهند گشت

hojjat.jpg

نمی خواستم خبر این مصیبت بزرگ رو من به عزیزان بدم:(

همون طور که میدونید حجت مردانه یکی از بهترین جوملا کاران و طراحان در ضمینه وب به دلیل سرتان مغز و استخوان دار فانی رو وداع گفت.:13:

و ما از طرف تیم جوملا ایران به خانواده غم دیده تسلیت عرض می کنیم.

ولی خوب چه کنیم همه از خاک اومدیم و به خاک سپرده میشیم:( حالا چه زود ، چه دیر و چه ناکام:1dco2x0p1lilzhfpg1t

همونوطر که می دونید حجت چند هفته به فروم سر نمی زد تازه دیشب پاش به انجمن باز شده بود که چند تاپیک زد و رفت امروز کاری باهاش داشتم و هی زنگ میزدم کسی جوابگو نبود و هی چندین باز زنگ زدین خبری از این نشد و بالاخره یکی ورداشت و صدای روزه و گربه میومد:33: تاجب کردم که چی شده گفتم ببخشید حجت هستن یه آقا ورداشت، بعد زد زیر گریه دلم گرفت و گفت:

خدا بیامرزتش ناکام رفت

که دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم مثل اینکه برق منو گرفت :j58r36j3gcr4suxymup بعد که دیدم جدی جدیه دیگه نتونستم خودمو نگه دارم و زدم زیر گریه :13::13::14::14::14::14::(:(:(:(

میدیدم این تفله معصوم همیشه دلش گرفته و در حال زاری بود و ما مسخرش می کردیم که عاشق شدی؟ اما انگاری قضیه فرق می کرد و دچار یه بیماری لا علاج بوده و خبری به کسی نداده بود که کسی نگرانش نشه.

خیلی پسر با وقار و بزرگی بود که دردهمه رو می پرسید ولی کسی از دردش خبری نداشت. خدا رحمتش کنه.

هنوز نمی تونم باور کنم که جدی جدی حجت رفتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا زبونم بند اومده و حال حوصلم پریده که این پچه چرا یه خبری از دردش به من نداد که هر روز با هم می حرفیدیم.

می گفت میرم بیمارستان کار دارم فکر می کردم یکی از فامیلاشون مریضه اما خودش انگاری مریض بود ک هاین پسر ساده اومد و ساده رفت.

حالا کسایی که حجت رو دوست دارن و رابطه داشتن یه فاتحه ای برای روح اون بزرگوار بخونید که حداقل تو شب اول قبر تنش آسوده باشه.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

پستهای اضافی تا تائید خبر حذف شدند.

تاپیک تا تائید خبر قفل شد.

امیدوارم که این موضوع یک سو تفاهم بوده باشه...

با تشکر

مهمان
This topic is now closed to further replies.