teddy.team

دستور شرطی php در قالب

10 پست در این موضوع

سلام دوستان

دستور شرطی زیر توی طراحی قالب به کار میره. برای اینکه اگه یه زمانی یه موقعیت ماژول چیزی توش نبود، نشونش نده:

<?php if($this->countModules('Box1')) : ?>
<?php endif; ?>

حالا من میخوام شرط رو تغییر بدم..

میخوام بگم اگه مطلبی داخل component (یعنی جایی که مقاله ها توش میاد) نبود، نشونش نده

تغییرش فقط توی اینه که اون دستور قبلی برای ماژوله اما من به دستوری نیاز دارم که شرط رو روی component اجرا کنه...

تشکر...

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دستور کامپوننت قبلا انجمن گذاشته شده داخل انجمن جستجو کنید

سلام دستور کامپوننت قبلا انجمن گذاشته شده داخل انجمن جستجو کنید

سلام دوست عزیز من سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم...

سلام دوست عزیز

ببین کامپوننت مثل ماژول نیست که آیا وجود داره یا نه بلکه فضایی هست که اختصاص میدن که کدهای html شده در اون قرار بگیره حالا این کدها میتونه توسط کامپوننتهای دیگه ارائه بشه واسه همین مثل ماژول نمیتونید با یه شرط بگید آیا وجود داره یا نه مگر اینکه با جاوا اسکریپت بعد از لود شدن کامل سایت چک کنید داخل دایو مربوط به کامپوننت فرزندی وجود داره یا نه در صورت وجود نداشتن مجدد صفحه رو لود کنه اینبار بدون وجود اون دایو

البته این روش که گفتم روشی ابتکاری واسه حل مشکل بود اما توصیه نمیکنم و فقط واسه فهم مطلب عرض کردم

واسه حل مشکلتون باید ببینیم مازولهای دیگه در چه وضعیتی هستن تا بشه راه حلی پیدا کرد. معمولا واسه حل این نوع مسائل قالبها در حالت پیش فرض در صفحه اصلی موقعیت کامپوننت مخفی هست که اون هم با شرطی که برای یکی از موقعیتهای مازول مینویسن ایجاد میکنن و هر وقت منویی که کامپوننت رو صدا میزنه اجرا بشه واسه اون منو موقعیت ماژول مربوطه خالی میشه و در نتیجه کامپوننت ظاهر میشه. یه سر به سایت من (توی امضا) بزن میبینی که در حالت عادی موقعیت کامپوننت وجود نداره و همش مازول هست ولی وقتی اخبار رو کلیک میکنی یا منوهای سمت راست رو کلیک میکنی کامپوننت ظاهر میشه

نیاز به تسلط به کد نویسی php داری البته کار سختی نیست دوست عزیز

دوست عزیز اصلا نیاز به شرطی سازی نیست وقتی مطلب نباشه ویا چیزی وجود نداشته باشه اصلا نشون نمی ده این مربوط می شه به کد نویسی قالب اگه اصولی باشه خودش حذف می شه ونیاز به کد اضافه وشرطی سازی نیست بنده بیش از 30 قالب طراحی کردم ودر هیچ کدوم این مشکل نبوده

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

ببین کامپوننت مثل ماژول نیست که آیا وجود داره یا نه بلکه فضایی هست که اختصاص میدن که کدهای html شده در اون قرار بگیره حالا این کدها میتونه توسط کامپوننتهای دیگه ارائه بشه واسه همین مثل ماژول نمیتونید با یه شرط بگید آیا وجود داره یا نه مگر اینکه با جاوا اسکریپت بعد از لود شدن کامل سایت چک کنید داخل دایو مربوط به کامپوننت فرزندی وجود داره یا نه در صورت وجود نداشتن مجدد صفحه رو لود کنه اینبار بدون وجود اون دایو

البته این روش که گفتم روشی ابتکاری واسه حل مشکل بود اما توصیه نمیکنم و فقط واسه فهم مطلب عرض کردم

واسه حل مشکلتون باید ببینیم مازولهای دیگه در چه وضعیتی هستن تا بشه راه حلی پیدا کرد. معمولا واسه حل این نوع مسائل قالبها در حالت پیش فرض در صفحه اصلی موقعیت کامپوننت مخفی هست که اون هم با شرطی که برای یکی از موقعیتهای مازول مینویسن ایجاد میکنن و هر وقت منویی که کامپوننت رو صدا میزنه اجرا بشه واسه اون منو موقعیت ماژول مربوطه خالی میشه و در نتیجه کامپوننت ظاهر میشه. یه سر به سایت من (توی امضا) بزن میبینی که در حالت عادی موقعیت کامپوننت وجود نداره و همش مازول هست ولی وقتی اخبار رو کلیک میکنی یا منوهای سمت راست رو کلیک میکنی کامپوننت ظاهر میشه

نیاز به تسلط به کد نویسی php داری البته کار سختی نیست دوست عزیز

تشکر دوست عزیز

میتونی دستور شرطی رو که میگه اگه ماژولی به نام x درحال نمایش باشه، کامپوننت نمایش داده نشه برام بنویسی؟

ویرایش شده در توسط teddy.team

دوست عزیز اصلا نیاز به شرطی سازی نیست وقتی مطلب نباشه ویا چیزی وجود نداشته باشه اصلا نشون نمی ده این مربوط می شه به کد نویسی قالب اگه اصولی باشه خودش حذف می شه ونیاز به کد اضافه وشرطی سازی نیست بنده بیش از 30 قالب طراحی کردم ودر هیچ کدوم این مشکل نبوده

دوست عزیز من دارم داخل یه قالب حرفه ای تغییراتی ایجاد میکنم... برای همین...

تشکر از پاسخت

این آموزش مال صفحه اوله :

http://joomlaforum.ir/showthread.php/7136-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-gt-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%87%DB%8C%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C%28%D8%A7%D9%88%D9%84%29-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7?p=42692#post42692

یعنی فقط داخل صفحه اول چه مطلبی باشه چه نباشه ، نشون نمیده component رو ... به کمک اتین کد دلخواه رو در بیار. الان دستور از متمم مسئله استفاده کرده . باید Data رو تشخیص بده برای شما

این آموزش مال صفحه اوله :

http://joomlaforum.ir/showthread.php/7136-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-gt-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%87%DB%8C%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C%28%D8%A7%D9%88%D9%84%29-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7?p=42692#post42692

یعنی فقط داخل صفحه اول چه مطلبی باشه چه نباشه ، نشون نمیده component رو ... به کمک اتین کد دلخواه رو در بیار. الان دستور از متمم مسئله استفاده کرده . باید Data رو تشخیص بده برای شما

نیما جان خیلی ممنون

تست کردم شد... (دستور اول ج داد اما دستور دومی ارورر ;) )

یه سوال: میتونم دستوری بنویسیم که کامپوننت رو فقط وقتی که رفته بودیم به صفحه های یه پلاگین نمایش بده؟

کل مشکل میدونی چیه؟ اینه که وقتی روی کلمات کلیدی سایت کلیک میکنیم لیست مطالب مرتبط رو نمیاره.. بررسی کردم دیدم بخاطر شرطهای مربوط به قالب هست و نحوه نمایش component

حالا با این دستوری که دادی درست شده اما وقتی کامپوننت لود میشه پس زمینه نداره و نوشته ها روی بکگراند سایت واضح نیست

به نظرت چیکار میشه کرد؟

الان اگه بشه دستوری نوشت که کامپوننت فقط زمانی که نتایج کلمات کلیدی رو میخواست نشون بده نمایش داده بشه مشکل حله...

(یعنی وقتی که رفتیم توی صفحاتی که پلاگین تگ لیست میده)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری