badworm

مشکل در ماژول آیدا نیوز

9 پست در این موضوع

سلام

من ماژول آیدا نیوز و واسه نشون دادن خبرهای یک مجموعه استفاده کردم که مثلا 10 خبر جدید و نشون میده

بعد وقتی رو یک خبر کلیک میکنیم متن خبر رو زیر همین ماژول آیدا نیوز در قالب خودش نشون میده

می خوام موقع نشون دادن ماژول نباشه دیگه و فقط خبر و مثل حالت پیش فرض جوملا برای نشون دادن یک مطلب ، نشون بده

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خوب باید از یه ماژول دیگه استفاده کنید،ماژول با این کارایی زیادو سادست،یه سرچ کنید

امکانش نیست لطفا راهنمایی کنید خیلی لازم دارم

میخواین یه ماژول باشه که مطلب های یک مجموعه رو لیست کنه و با کلیک روی عنوان مطلب بره توی صفحه ی دیگه مطلب رو کامل نشون بده دیگه؟؟

دوست عزیز شما میتونید از پارسا گلوبال نیوز یا zt-news و ماژول هایی از این دست استفاده کنید.

بله ولی اگه آیدا نیوز بشه تنظیمش کرد خیلی بهتره

هر ماژول دیگه نصب میکنم روی قالب آمارد ارور php میده یا منو از کار میفته که فک کنم از تداخله

دوست من اگه بتونید لینک یا دموی اشکال رو نشون بدید بهتر میشه کمک کرد

بله ولی اگه آیدا نیوز بشه تنظیمش کرد خیلی بهتره

هر ماژول دیگه نصب میکنم روی قالب آمارد ارور php میده یا منو از کار میفته که فک کنم از تداخله

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری