joom

مشکل عجیب در قالب**

3 پست در این موضوع

سلام

به تازگی قالبی دانلود کردم که مشکل عجیب داره...

به عکس زیر لطفا توجه کنید:

joomlaforum.ir_13570456771.png

من وقتی تو ویرایشگر از این امکانات استفاده میکنم مثلا 4 تا مطلب رو میگیرم و میخوام پشتش عدد بزنه به ترتیب خوب این تو ویرایشگر مشکلی نداره و این کار رو انجام میده مشکلی که اینجا هست وقتی ذهیره میکنم و مطلب رو تو سایت باز میکنم از اعداد دیگه خبری نیست!

وقتی دوباره میرم مطلب رو از طریق مدیریت باز میکنم اعداد هستند و لی تو سایت نیست!

این مشکل مطمئنا از قالب هست آیا باید کد خاصی به قالب اضافه کنم؟توی لوکال هستم

ممنون میشم کمکم کنید خیلی دارم روش کار میکنم ولی فعلا جوابی براش پیدا نکردم

دوستان کمکم کنید خواهشا

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کاش دمو انلاین داشتین چک می کردیم اما یه پیشنهاد ویرایشگر خودتون رو عوض کنید وبا یکی دیگه چک کنید اگه ویرایشگر رو تعویض کردین ویرایش گر پیشفرض رو چک کنید>کد خواصی نداره اگه می خواهی مطمئن بشی مشکل از قالب است با قالب های دیگه چک کنن ببین اعداد میاد یا نه؟

نوید جان کارهایی که گفتید رو انجام دادم

ولی نشد...!

قالب رو عوض میکنم درست میشه

مشکل از قالب هست!

آیا باید کد خاصی به قالب اضافه کنم؟

از قالب های خود شما دارم استفاده میکنم فکر کنم اسم قالب پاتریون یا همچین چیزایی بود

ممنون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری